De udødelige-serien

Hallo dere. Har dere hørt om De udødelige-serien? Den handler om Ever Bloom, hun er seksten år gammel, og i den første boken som heter "Ever - for alltid", blir familien hennes drept i en ulykke. Etter dette, oppdager hun at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres ved bare å ta på dem. Jeg kan skrive alt som står bak på boken. Det står også noe før det som skjer, men det tar jeg ikke med. Og den andre boken heter Blå måne, den tredje heter Skyggelandet. Er ikke helt sikker på hva den fjerde heter, eller om flere er ute på norsk(?), men jaja. 

Etter at familien hennes er drept i en forferdelig ulykke, oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og for å holde tilbake sine evner, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin. Men alt blir forandret når hun møter Damen Auguste.

Han er vakker, eksotisk og rik. Og han er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem han egentlig er - eller hva han er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hjelpeløst i ham. 

2 kommentarer

Silje

13.09.2011 kl.17:44

Leser den :-)

Chem

14.09.2011 kl.13:44

Kommet langt? :'3

Skriv en ny kommentar


hits