Oppdatering

Here we are again. Jeg må bare oppdatere dere litt om hva som egentlig skjer i livet mitt, fordi jeg egentlig ikke blogger så ofte som jeg burde. Lysten har egentlig forsvunnet litt, og jeg vet ikke hvor mange som leser den eller hva det nå er. Men jeg skal prøve. Men oppdateringer.

Faktisk har det egentlig ikke skjedd så mye spennende i livet mitt. Jo, skal vi se. Vi har hatt en samfunnsfag prøve, og jeg fikk 5+, noe jeg er ganske glad for. Også har jeg hatt en liten gloseprøve i tysk, for de som ikke visste at jeg tar tysk som språk på skolen. Den fikk jeg 6'er på, noe som jeg er ganske glad for. Det var ikke mange ord/setninger vi skulle oversette da, men. Så på torsdagen måtte jeg lese i tysken, noe jeg innser at jeg egentlig ikke liker, hmhm. Og den fikk jeg 5'er på. Jeg har jo regulering og bøyle da, men ja, så fikk jeg kommentar da. Så jada, jeg er egentlig ganske fornøyd med karakterene jeg fikk! Når det kommer til lekser og sånt, så har jeg lekser til mandager og slikt. Så når jeg er ferdig med leksene mine som jeg gjør, så kommer jeg som regel ikke på pc før jeg er ferdig med lekser + at jeg spiser middag. Så ja, og da titter jeg egentlig ikke så mye her inne på bloggen. Jeg kan kikke litt innom her, men jeg har også en annen blogg som jeg nylig startet som jeg har med en annen en. Hvis dere vil besøke den, kommer den under her litt etterpå.

Men nå har jeg faktisk høstferie! Det fikk jeg på fredag etter skolen, noe som er .. tja, litt bra. Fri fra skolen og slikt, men fikk lekseplan før ferien. Hva jeg gjør i høstferien er kanskje ikke så mye egentlig, være hjemme og dra litt på besøk muligens, og ja. Men skal oppdatere oftere. Har dere fått høstferie nå? 

Bloggen jeg har startet opp med en annen, har dere her. Den er nylig blitt lagd, så det er ikke kommet så utrolig mye inn på den enda. Stort sett er den lagd for å legge ut historier og noveller! Men gjerne les det siste innlegget. 

Til dere som har høstferie vil jeg ønske en god ferie, og jeg vil gjerne høre hva dere skal i ferien! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits