The Nightmare Before Christmas

Sånn ellers så bare er jeg litt sånn sorry for at jeg ikke har blogga på dager, men det er fordi jeg har vært ute og reist. Så jada. Onsdag > fredag, København. Så lørdag var jeg borte også kom jeg hjem i dag, og ja, det der. Kan jeg nevne at høstferien min er ferdig? Ja, for det er den. Så da er det back to school i morgen. Uhm. Får se hva som egentlig skjer, kanskje jeg stikker innom bloggen og ja. Men vi får ta det som det kommer, eller hva? 

Men tilbake til overskriften. The Nightmare Before Christmas. Det er en film. Folk har hørt om Tim Burton, sant? Vel, da vet dere det. Jeg startet å se på den .. en eller annen dag denne uka, husker ikke akkurat når. Men ja, jeg så den ferdig i dag. Liker den altså. Hva den handler om kan dere lese om her eller på wikipedia. Bare google "the nightmare before christmas" eller noe slik som det. Veldig veldig veldig fin film, om jeg må få sagt det. Kan jo også se den på halloween om du kommer på det da, for tja .. kanskje dere får et inntrykk av hvordan halloween er? Men det er du som bestemmer når du vil se den. Bare nevner det, den er faktisk verdt å se på. Se den på nettet eller kjøp den på dvd, eller hvor du nå egentlig vil se den. Jeg så den på nettet hvert fall. Den varer forresten i litt over en time, men definitivt verdt å se. Og siden jeg allerede nevner The Nightmare Before Christmas, så har jeg en kopp som ble kjøpt i Danmark, på en disney butikk der.

Dette er forsiden på den, og er altså Jack. Jack Skellington. ^

Og dette er da baksiden av koppen. Det står forresten "The pumpkin king!* *since 1993" der, om du lurer på det. 

Beklager for dårlig bildekvalitet, men man ser hvert fall hva som er på bildene. Bildene ble tatt med webkameraet mitt, så er egentlig ikke den beste kvaliteten altså. 

- Har du sett The Nightmare Before Christmas, hva synes du om den? Likte du koppen min? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits