Oppdatering

Okay, har egentlig ikke vært her så mye som jeg burde være, hmhm. Sorry for that. Har egentlig ikke tenkt så mye på bloggen, det får vel egentlig være. Så jeg tenker dere ville ha en oppdatering fra meg.
Og sånn for å bare gi dere denne nyheten, så funker ikke pc'en min. Well, that's great. And I was ironic now. It's actually not so great sometimes. So yesda, the reason. I'm using my phone now, hmhm. Så kan ikke gi dere så gode bilder, nøy dere heller med dårlig webcam bilder om jeg gidder å ta dem eller laste opp fra mobilen. Sorry for å blande litt engelsk inn her, men har akkurat blitt ferdig med en engelsklekse. Og i don't know om jeg er ferdig nå eller om jeg skal fikse noe/skrive noe mer.

Også har det vært ikke så pent vær, grått og bare litt yr. Hadde gym, norsk, matte og naturfag i dag. Gymmen var ute og jeg - som hadde med meg noe å ha på hendene i dag, tok dem ikke med. Så jeg fikk røde og kalde hender. Smart, hva?
Også får jeg nevne at jeg var borte i helga, så ja. Dessuten nevner jeg at vi fikk gå sånn tjuefem minutter før timen egentlig er slutt(slutten av dagen), so that feeling.

Hva har du gjort i det siste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits