12.12.2012

Jeg vet det er en stund siden sist, men hvem bryr seg vel om det? Det er forresten 12.12.12 i dag, og tredje dag i uken. Skal bare gi dere noen oppdateringer om hva som egentlig foregår i livet mitt. Jeg har tentamen denne uka, har allerede fått overstått den første - nemlig engelsk. Den gikk faktisk helt greit, om jeg skal si det slik. Har forresten mattetentamen i morgen og norsk på fredag. Anyway. Fikk forresten tilbake en naturfagsprøve i dag. 

Når det kommer til meg og mine følelser - jeg har egentlig ikke så mye å si uansett om det. Jeg kan hvert fall si dere at livet går opp og ned, det er ikke hele tiden en dans på roser eller hva du nå kan kalle det. Alle har dårlige punkter i livet sitt, alle har en eller flere dager eller perioder hvor du bare føler at du ikke har noe motivasjon, at kanskje nesten alle overser deg eller ikke snakker med deg og mye mer. Jeg vet det bare er tredje dagen i uken, men så langt har jeg egentlig bare denne følelsen. Jeg er usikker på om det bare er noe jeg kanskje føler eller at det virkelig er slik, men hva kan vel jeg vite? For meg har jeg en følelse - just this feeling. Kanskje litt mikset følelser eller hva det er. Tenker ikke særlig mye på bloggen i disse dager, men kan prøve å komme meg inn på litt og mulig skrive innlegg eller noe. Det er alt jeg har å si, for jeg vet ikke hva mer jeg skal skrive. Antar vi snakkes en eller annen gang.

"Life - it's not always a dance of roses. Life has good times and bad times. I just guess we can't change so much of life, can we? That life has good and bad times. But this is life." 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits