Bilder

02.02.2013

Ok, hei. Lenge siden jeg har blogga på denne her. Men jeg har en annen en også, og blogglysten er vel egentlig ikke helt på topp. Jeg skal ikke fiske etter oppmerksomhet, men det er vel så og si nesten ingen som leser bloggen. Great. Og da synker lysten litt, for jeg vet ikke hva du vil ha mer av. Litt vanskelig å si, når ingen gidder å gi deg tilbakemeldinger eller tips eller hva pokker man kan kalle det. Får vel si at man ikke har så lyst til å blogge da, når det egentlig ikke er noen som gir deg noe å jobbe med. Det hadde vært litt koselig med å få tilbakemeldinger eller tips, bare sier det. 

Over og ut for denne gang. Hvis du vil, gi meg tips da. Men tror ikke noen gidder. 

05.01.2013

Jeg vet jeg ikke er så aktiv her lenger, for jeg har en annen blogg. Besides vet jeg ikke hva jeg skal skrive om heller, og dette begynner i grunn å kjede meg litt. Jeg legger ut innlegg, ser sikkert at noen få leser og that's it. Ingen gidder å kommentere lenger, ingen gidder å legge meg til venn. Som oftest er det kanskje bare en som leser og resten? Nei, det vet jeg ikke. Antar bare at blogglysten forsvinner. Hvert fall på denne bloggen og mulig den andre, not sure yet. Og hvor morsomt er det egentlig å blogge hvis ingen gidder å gi deg tilbakemelding på hva man kan forberede, hva de ønsker å lese mer av, etc? For meg er det hvert fall egentlig lite, føler jeg har lav blogglyst på denne bloggen nå fordi jeg ikke logger inn på denne, siden jeg har den andre. Jeg skal ikke være en som er ute etter oppmerksomhet og bare vil ha kommentarer og meldinger, men noen ganger hadde det faktisk vært fint å få vite hva jeg kan forberede og hva de som leser denne bloggen nå, ønsker å se mer av. Å få tilbakemeldinger, det hadde faktisk vært fint å få. That's it. 

Kom igjen, gi meg tilbakemeldinger eller hva du ønsker å se mer av her. Gi meg noe som kanskje får meg til å ha mer bloggfølelse. Jeg er ingen superblogger eller er helt hekta på det med blogging, men jeg sier det igjen: det hadde faktisk vært fint å vite hva du liker og sikkert misliker med bloggen eller hva du savner. For hvem vet, kanskje jeg faktisk forbereder meg hvis noen gir meg noe å jobbe med. 

Snow, rose and Grey's Anatomy

Så after all - i slutten av oktober - begynte det å snø. Antar at det begynte å snø i natt, siden det var hvitt utenfor når jeg sto opp og kom ut fra rommet mitt. Oh well, det er vel sånn passe greit at det er snø, I guess. Det dumme er at det kan bli sinnsykt glatt siden det har regnet litt også I think, også kan man gli og bli våt også har du ikke med skiftetøy om du glir i skoletiden. Det ble også litt sånn .. ikke hektisk, men litt sånn uforstående morgen for å si det slik, sånn like før jeg skulle på skolen. Vi har gym i første time på mandager, så ja. Går ikke mer i detaljer for å si det slik, det ville tatt litt tid å forklare. Men ja. Det er forresten snart halloween også, på onsdag. La oss se, tiden går fort. Snart er det november og snart er det jul. Men jess da, så her har vi noen bilder. Ingen er redigerte - det første er tatt innenfra, hehehe. Alle tre bildene er tatt i dag og det første er tatt på morgningen. Well, enjoy!


Denne rosen har stått på rommet mitt ganske lenge. Ser du det grå på rosen der? Hvis du lurte, så er det vel støv I guess. Siden den har stått så lenge i vase og den er vel egentlig noen år gammel. Men den er pen og rød. Roses are red, violets are blue. You're sweet as sugar and I love you too. Jeg er flink, det rimer. 


Sesong fire og fem! Har enda ikke sett ferdig sesong tre enda, men. De kom for noen uker siden eller noe. 

Nå ser jeg på House M.D.

Hva synes du om bildene? Er det snø hos deg? 

Let's say good night

So, dette er bare et raskt innlegg før jeg sier tata(kan også oppfattes som ha det) før noen begynner å spørre om jeg har lagt meg or something like that. School tomorrow, you know. Kanskje jeg kan blogge fra mobilen min, kanskje jeg skal være badass. Hehehe. Så - et lite comeback i dag kanskje, om jeg kan kalle det det. Men men, ikke så lange innlegget nå! Senga venter. 

- Skal du legge deg nå? God natt! 

My guitar and the lights

Slenger med enda noen bilder fra kameraet mitt, to nederste er tatt i dag(igjen) og det øverste er tatt for litt tilbake siden, kanskje forrige helg eller en gang i forrige uke. Well, disse er fremdeles ikke redigert. Og yes, gitaren er min. Den er vel fra Eagle, om jeg husker. 

 

You may see more when you turn the lights on, instead of standing in the dark. 

Hva synes du? Har du også gitar? 

Some pictures

Siden jeg endelig har gitt tid til å få logget inn på bloggen på pc, tenker jeg at jeg slenger med noen bilder jeg har tatt. De to siste bildene tok jeg tidligere i dag, mens det første bildet tok jeg for en liten stund siden. Bare sånn igjen sier jeg at jeg har tatt bildene og jeg skriver under eller et annet sted i innlegget, om jeg har bildene fra et nettsted. Get it? Great. 

     

Denne lille masken som henger på veggen min, er kjøpt for noen år tilbake. Husker ikke akkurat når. Og jeg mener den er kjøpt i Italia, Venezia for kanskje å være mer nøyaktig om det var der den ble kjøpt.  Nobody see the pain behind the mask. 
Det miderste ble tatt ute, lukket opp døren og tok bilde. Det siste ble tatt innenfra, fra rommet mitt faktisk. Så fra ute og fra vinduet mitt. 

- Hva synes du? Disse bildene er forresten ikke redigert, de er i sin vanlige og hele farge om noen skulle tro de er redigert eller skulle spørre om det.

28.10.2012

Unnskyld for lite blogging, men for å være ærlig har jeg ikke tenkt så mye på å logge inn her, etter at jeg fikk pc'en min tilbake. Noe jeg fikk for rundt en uke siden eller noe, husker ikke helt. Har egentlig ikke skjedd så mye arter that, fått tilbake noen prøver som jeg synes gikkganske greit, though. Kan ikke være misfornøyd heller!

Men ja. Det har these days vært helt greit, hvis du ser bort ifra at jeg noen ganger føler meg litt alene og ja. Men anyway, skal blogge fra pc'en snart, lover. Er på mobilen nå da, siden jeg slo av pc'en. Og forresten har jeg stilt klokka mi en time tilbake siden klokka skal stilles. Sånn ellers har jeg vært hjemme og med på butikken og ja, fikkby the way noen gardiner til kun 29 kroner fra IKEA. Ganske billig egentlig også passer fra Ark. Jeg skrudde på det lille hjulet på det ene beinet på passeren og slet med å få det på igjen. Guess why? Jeg prøvde å få på hjulet igjen, men på feil side. Kremt, no comment. Så ellers har jeg sånn begynt å se første episode av AHS(American Horror Story), og fikk til å se førti minutter og noe før jeg slo av pc'en. Skal prøve å se mer i morgen. Langt innlegg, I know!

will you come with me and take this rose?

Her har vi enda et redigert bilde av meg. Dette bildet tok jeg i dag sammen med noen andre bilder, so yeah. Er redigert i Photofiltre forresten, og er litt nybegynner i å redigere bilder. Så hvis du vil gi meg tips til hva jeg kan gjøre bedre, eventuelt passe litt på og slikt, setter jeg stor pris på det! Gjerne si hva du synes. 

 

a flower for you, my dear?Så her er enda et redigert bilde. Jeg gjør egentlig ikke dette hver dag og jeg vet at jeg ikke er god. Dette er kanskje et litt sugent redigert bilde, men. So yeah. Gjerne gi meg tips til hva jeg kan gjøre, er litt sånn nybegynner i dette med redigering i og med at jeg ikke har gjort det så mye. 

will you fly with me?Et bilde jeg redigerte i Photofiltre hvor jeg la på litt lysstyrke og slikt. Enkelt og grei redigering egentlig, ikke alt trenger jo å være så himla komplisert heller. Noen ganger er det enkleste ganske fint også, ikke sant? Forresten så er bildet tatt av meg, which means you can not steal it. Easy as that, okay? Big Ben - London, England. Og bare sånn litt av et skilt tror jeg, baksiden av et skilt og litt av toppen på House of Parliament. Hva synes du? 


hits