Blogg

03032013

Hei. Antar jeg ikke befinner meg her så mye lenger. Har en annen blogg. Ingen gidder vel å lenger kommentere her, så. 

02.02.2013

Ok, hei. Lenge siden jeg har blogga på denne her. Men jeg har en annen en også, og blogglysten er vel egentlig ikke helt på topp. Jeg skal ikke fiske etter oppmerksomhet, men det er vel så og si nesten ingen som leser bloggen. Great. Og da synker lysten litt, for jeg vet ikke hva du vil ha mer av. Litt vanskelig å si, når ingen gidder å gi deg tilbakemeldinger eller tips eller hva pokker man kan kalle det. Får vel si at man ikke har så lyst til å blogge da, når det egentlig ikke er noen som gir deg noe å jobbe med. Det hadde vært litt koselig med å få tilbakemeldinger eller tips, bare sier det. 

Over og ut for denne gang. Hvis du vil, gi meg tips da. Men tror ikke noen gidder. 

Where did I go wrong?

Noen ganger lurer jeg bare på akkurat det. "Where did I go wrong?", "What did I do wrong?" eller noe lignende sånn som det. For jeg lurer noen ganger på det, hva gjorde jeg feil, hvor gjorde jeg feil. Slike ting. Og jeg antar du også noen ganger eller hvert fall har tenkt på det spørsmålet, kanskje opptil flere ganger. Vi mennesker er jo som dette, er vi ikke? Vi stiller oss et spørsmål som kanskje bare vi kan svare på, vi stiller oss flere spørsmål som vi kanskje finner ut av etter hvert. Vi er mennesker som lever på jorden, og alt det andre. Det er kanskje bare en tanke som dukker opp i hodet ditt, og det er kanskje et slikt spørsmål eller et annet som du selv lurer på. For det å være et menneske på jorden, det er vel egentlig ikke så lett - er det? Mennesker gjør feil i livet, men det er også noen som prøver å rette opp i feilen sin. "You can try and fail, but you can't fail without trying." Eller hva? Du kan prøve og feile, men du kan ikke feile uten å prøve, er det ikke slik det er da? 

Denne uken - selv om det bare er tredje dag - så har vel jeg også kanskje tenkt smått på det, eller kanskje hatt det i tankene mine. Jeg kan godt ha tenkt smått på det i forrige uke også eller før der igjen, men hvert fall - jeg antar at jeg også har tenkt på det denne uken selv om det bare er onsdag. Vi tenker over mange ting, vi undrer oss over ting, livet, jorden, verden. Ja, man kan jo lure på mange ting. Men hvem kan egentlig svare på spørsmålene vi stiller til oss selv? I guess it's you.  

Jeg slenger forresten bare med et bilde fra den første The Hunger Games boken på engelsk, bare fra en av de første arkene i selve boken. Ikke at det har noe med dette innlegget å gjøre kanskje, men jeg bare følte for å ha med et bilde. Vet ikke når jeg tok det, men det er kanskje litt lengre siden? Vel vel, dere får hvert fall et bilde. Forresten, ikke lov å ta bildet. 
12.12.2012

Jeg vet det er en stund siden sist, men hvem bryr seg vel om det? Det er forresten 12.12.12 i dag, og tredje dag i uken. Skal bare gi dere noen oppdateringer om hva som egentlig foregår i livet mitt. Jeg har tentamen denne uka, har allerede fått overstått den første - nemlig engelsk. Den gikk faktisk helt greit, om jeg skal si det slik. Har forresten mattetentamen i morgen og norsk på fredag. Anyway. Fikk forresten tilbake en naturfagsprøve i dag. 

Når det kommer til meg og mine følelser - jeg har egentlig ikke så mye å si uansett om det. Jeg kan hvert fall si dere at livet går opp og ned, det er ikke hele tiden en dans på roser eller hva du nå kan kalle det. Alle har dårlige punkter i livet sitt, alle har en eller flere dager eller perioder hvor du bare føler at du ikke har noe motivasjon, at kanskje nesten alle overser deg eller ikke snakker med deg og mye mer. Jeg vet det bare er tredje dagen i uken, men så langt har jeg egentlig bare denne følelsen. Jeg er usikker på om det bare er noe jeg kanskje føler eller at det virkelig er slik, men hva kan vel jeg vite? For meg har jeg en følelse - just this feeling. Kanskje litt mikset følelser eller hva det er. Tenker ikke særlig mye på bloggen i disse dager, men kan prøve å komme meg inn på litt og mulig skrive innlegg eller noe. Det er alt jeg har å si, for jeg vet ikke hva mer jeg skal skrive. Antar vi snakkes en eller annen gang.

"Life - it's not always a dance of roses. Life has good times and bad times. I just guess we can't change so much of life, can we? That life has good and bad times. But this is life." 

Long time since the last time

Ja, jeg er her igjen. Etter nesten null blogging, og det er sånn cirka nesten en måned siden jeg blogget sist. 29. oktober faktisk, wow. Imponerende. Nei, egentlig ikke. Grunnen vet jeg egentlig ikke, men jeg antar at det bare er fordi jeg ikke har så særlig blogglyst. Jeg har tatt flere bilder siden sist, men jeg har egentlig ikke giddet å sette i kameraoverfører greia. Jeg har egentlig ikke så mange oppdateringer om hva som skjer i livet mitt. Men jeg kan nevne at jeg har vært på kino i dag og sett Twilight Breaking Dawn part 2 med to andre, at jeg har fått tilbake RLE-prøven min som egentlig gikk ganske greit for min del. Ja, og at jeg har lest ut Perfekt kjemi boken jeg lånte på biblioteket, leste den ut for to uker siden eller noe. Også har jeg blitt ferdig med femte bok i Harry Potter etter en utrolig lang tid, for jeg startet med den for lenge siden. Så jeg har begynt på sjette bok i Harry Potter, er på kapittel seks, hehe. Også får jeg bare si at jeg for en uke siden var på kino og så The Perks of Being a Wallflower. Den er sinnsykt søt, nydelig, fin, også ja, den er utrolig bra. Jeg anbefaler dere å se den. Er forresten snart ferdig med sesong tre i Grey's Anatomy også, har noen episoder igjen da. Men her kommer noen bilder fra den siste tiden. Ehm, ja. Hva synes du om bildene? Jeg har noen Naruto og InuYasha mangabøker på rommet mitt, så ja. Hehe. 


Har du?

Jeg begynner egentlig å bli ganske lei av det designet jeg har på bloggen min nå, og jeg ønsker å få meg et nytt et. Gjerne et gratisdesign fra andre, fordi jeg ikke forstår meg på html og slikt, og jeg vet overhodet ingenting om det. Jeg har også søkt på google, kremtkremt, så det trengs ikke å si. Men det jeg trenger, er å få vite om du vet om noen som har gratis design? Ikke nerdie.me, carolinemaria, katrinaastorp(i don't know om jeg skrev det riktig), for de vet jeg allerede om og har sjekket dem ut litt. Så hvis noen av dere vet om noen som har det, gjerne si ifra. Da blir jeg takknemlig og skal sjekke dem ut! 

Oppdatering

Okay, har egentlig ikke vært her så mye som jeg burde være, hmhm. Sorry for that. Har egentlig ikke tenkt så mye på bloggen, det får vel egentlig være. Så jeg tenker dere ville ha en oppdatering fra meg.
Og sånn for å bare gi dere denne nyheten, så funker ikke pc'en min. Well, that's great. And I was ironic now. It's actually not so great sometimes. So yesda, the reason. I'm using my phone now, hmhm. Så kan ikke gi dere så gode bilder, nøy dere heller med dårlig webcam bilder om jeg gidder å ta dem eller laste opp fra mobilen. Sorry for å blande litt engelsk inn her, men har akkurat blitt ferdig med en engelsklekse. Og i don't know om jeg er ferdig nå eller om jeg skal fikse noe/skrive noe mer.

Også har det vært ikke så pent vær, grått og bare litt yr. Hadde gym, norsk, matte og naturfag i dag. Gymmen var ute og jeg - som hadde med meg noe å ha på hendene i dag, tok dem ikke med. Så jeg fikk røde og kalde hender. Smart, hva?
Også får jeg nevne at jeg var borte i helga, så ja. Dessuten nevner jeg at vi fikk gå sånn tjuefem minutter før timen egentlig er slutt(slutten av dagen), so that feeling.

Hva har du gjort i det siste?

The Nightmare Before Christmas

Sånn ellers så bare er jeg litt sånn sorry for at jeg ikke har blogga på dager, men det er fordi jeg har vært ute og reist. Så jada. Onsdag > fredag, København. Så lørdag var jeg borte også kom jeg hjem i dag, og ja, det der. Kan jeg nevne at høstferien min er ferdig? Ja, for det er den. Så da er det back to school i morgen. Uhm. Får se hva som egentlig skjer, kanskje jeg stikker innom bloggen og ja. Men vi får ta det som det kommer, eller hva? 

Men tilbake til overskriften. The Nightmare Before Christmas. Det er en film. Folk har hørt om Tim Burton, sant? Vel, da vet dere det. Jeg startet å se på den .. en eller annen dag denne uka, husker ikke akkurat når. Men ja, jeg så den ferdig i dag. Liker den altså. Hva den handler om kan dere lese om her eller på wikipedia. Bare google "the nightmare before christmas" eller noe slik som det. Veldig veldig veldig fin film, om jeg må få sagt det. Kan jo også se den på halloween om du kommer på det da, for tja .. kanskje dere får et inntrykk av hvordan halloween er? Men det er du som bestemmer når du vil se den. Bare nevner det, den er faktisk verdt å se på. Se den på nettet eller kjøp den på dvd, eller hvor du nå egentlig vil se den. Jeg så den på nettet hvert fall. Den varer forresten i litt over en time, men definitivt verdt å se. Og siden jeg allerede nevner The Nightmare Before Christmas, så har jeg en kopp som ble kjøpt i Danmark, på en disney butikk der.

Dette er forsiden på den, og er altså Jack. Jack Skellington. ^

Og dette er da baksiden av koppen. Det står forresten "The pumpkin king!* *since 1993" der, om du lurer på det. 

Beklager for dårlig bildekvalitet, men man ser hvert fall hva som er på bildene. Bildene ble tatt med webkameraet mitt, så er egentlig ikke den beste kvaliteten altså. 

- Har du sett The Nightmare Before Christmas, hva synes du om den? Likte du koppen min? 

make someone's day better

Jeg lagde dette i Photofiltre, som er et redigeringsprogram. Jeg kom på en liten idè mens jeg var på en side, hvor jeg så noen som hadde skrevet til en person. Så tenkte jeg, hvorfor ikke gjøre noen sin dag bedre? Eller enda bedre enn den faktisk er. 

The point is that it sounds more "right" on english, because .. well, I don't know. And I don't actually know why I'm writing on english, but whatever. Make someone's day better! You don't need to know the person, just do it if you want to. Do you want to make someone's day better than it already is? 

Hva synes du om bildet? 

Bildet er litt stort, så det kom litt med av sideteksten med på bildet. Eller over. 

love


Bilde fra weheartit.com.

Hva er egentlig kjærlighet? To mennesker som blir forelsket i hverandre, blir sammen, er sammen i så og så lang periode > den ene slår opp eller de begge blir enige om å slå opp, krangling eller hva det nå som skal til for at de slår opp > kjærlighetssorg. Er det det de fleste folk tror hva kjærlighet er? Hva tenker de fleste om kjærlighet? At det er enkelt, at kjærlighet faktisk er enkelt, vanskelig? Jeg tror ikke det er så enkelt som det høres ut som, nemlig. For det høres kanskje lett ut. Men er det virkelig så lett? 

Hva tror du kjærlighet er? 

 

My poster

So. Dette er litt av min Harry Potter plakat, jeg tok bildet i går eller noe. Det står "IT ALL ENDS HERE. HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS." på den, også er det selvsagt litt av Hogwarts i bakgrunnen. Som sannsynligvis står i flammer/brann. Noe som får meg til å tenke på det jeg er redd for, så jeg sier ikke så mye om det. Akkurat nå sitter jeg bare her og kjeder meg, kanskje jeg skal varme opp litt mat. 

Oppdatering

Here we are again. Jeg må bare oppdatere dere litt om hva som egentlig skjer i livet mitt, fordi jeg egentlig ikke blogger så ofte som jeg burde. Lysten har egentlig forsvunnet litt, og jeg vet ikke hvor mange som leser den eller hva det nå er. Men jeg skal prøve. Men oppdateringer.

Faktisk har det egentlig ikke skjedd så mye spennende i livet mitt. Jo, skal vi se. Vi har hatt en samfunnsfag prøve, og jeg fikk 5+, noe jeg er ganske glad for. Også har jeg hatt en liten gloseprøve i tysk, for de som ikke visste at jeg tar tysk som språk på skolen. Den fikk jeg 6'er på, noe som jeg er ganske glad for. Det var ikke mange ord/setninger vi skulle oversette da, men. Så på torsdagen måtte jeg lese i tysken, noe jeg innser at jeg egentlig ikke liker, hmhm. Og den fikk jeg 5'er på. Jeg har jo regulering og bøyle da, men ja, så fikk jeg kommentar da. Så jada, jeg er egentlig ganske fornøyd med karakterene jeg fikk! Når det kommer til lekser og sånt, så har jeg lekser til mandager og slikt. Så når jeg er ferdig med leksene mine som jeg gjør, så kommer jeg som regel ikke på pc før jeg er ferdig med lekser + at jeg spiser middag. Så ja, og da titter jeg egentlig ikke så mye her inne på bloggen. Jeg kan kikke litt innom her, men jeg har også en annen blogg som jeg nylig startet som jeg har med en annen en. Hvis dere vil besøke den, kommer den under her litt etterpå.

Men nå har jeg faktisk høstferie! Det fikk jeg på fredag etter skolen, noe som er .. tja, litt bra. Fri fra skolen og slikt, men fikk lekseplan før ferien. Hva jeg gjør i høstferien er kanskje ikke så mye egentlig, være hjemme og dra litt på besøk muligens, og ja. Men skal oppdatere oftere. Har dere fått høstferie nå? 

Bloggen jeg har startet opp med en annen, har dere her. Den er nylig blitt lagd, så det er ikke kommet så utrolig mye inn på den enda. Stort sett er den lagd for å legge ut historier og noveller! Men gjerne les det siste innlegget. 

Til dere som har høstferie vil jeg ønske en god ferie, og jeg vil gjerne høre hva dere skal i ferien! 

Hverdagen

For å være ærlig har jeg ingenting jeg skal blogge om. Jeg er tom for ideer, jeg logger ikke så ofte på bloggen min, jeg aner ikke hvem som leser bloggen min eller om noen hvert fall gidder å lese den, være på den eller hva du nå enn gjør. Dessuten er det skole + lekser og andre ting, noe som gjør at jeg muligens ikke kommer på pc'en før ettermiddagen en gang. Fredager slutter jeg ganske tidlig, så de dagene kommer jeg sikkert tidlig på. Det kommer vel egentlig an på om jeg går rett hjem eller finner på noe sammen med venner, eller noe rundt der. Egentlig har det ikke skjedd noe særlig spennende, bortsett fra at helga er ferdig. Bare sånn kort så har jeg vært med venner i dag og skole og det. Nice. Nå vet jeg ikke hva jeg skal skrive om. So. For min del avslutter jeg innlegget her. 

Første skoledag

Da var dagen her igjen, da de fleste av oss begynner på skolen igjen etter sommerferien. Jeg er blant en av dem som begynte i dag. På ungdomsskolen. Hvor vi kan få en ny start, nye venner, ny skole, nye inntrykk av andre, ja. Man starter med blanke ark. Man forlater livet på barneskolen, etter sju lange år hvor de fleste minnene henger igjen. Noen begynte i forrige uke som på onsdag, torsdag eller fredag, ja til og med tirsdag. Andre begynte i dag, noen kan begynne på onsdag, torsdag, ja. Men jeg begynte hvert fall i dag. Det var egentlig helt greit, ikke noe spesielt som skjedde. Sånn ellers hadde jeg på meg en t-skjorte hvor det står "London" på, med litt sånn .. vet ikke hvordan jeg skal beskrive det. Vanlige bokstaver, ok, det hørtes litt kjedelig ut. Det står med hvitt, eller hvilken farge det er, også er det sånne grå og sølv ser det ut som, tråder som er litt sånn hulter til bulter da, på bokstavene. Ja, vanskelig å forklare, og en mørkeblå olabukse. Ok. Det var det antrekket pluss noen lilla sokker, og undertøy selvfølgelig. Nok preik om det, ikke så spennende. Men ja. Satte alarmen på mobilen min på halv ni, siden startet ti i dag. Egentlig våknet jeg kanskje sånn litt under en time før da, men jeg prøvde å sove litt. Fikk svar på ei melding jeg sendte i går også, så ja. Slo av alarmen > sto opp > fant frem klær og kledde på meg > frokost > gjorde meg ferdig med det > pussa tenna og børsta håret og det, la mat i sekken og ting > gikk ned > ordna meg > gikk ut, og på vei til skolen. Først litt sånn samling i en sal, ropt opp klassene, gikk til klasserommet ifølge med en av de voksne > hilste på læreren og ting og tang, storefri, spiste, tilbake igjen og venta litt der nede til det ringte inn, og ting og tang skjedde. Fikk bøker og sånt også, ja. Vi fikk gå litt over ett. 

Her har dere det meste av dagen min i dag. 

Har du starta på skolen? 

01.08.2012

Hello. Har ikke hatt stort å blogge om de siste dagene, sånn egentlig. Og bare sånn så aner jeg ikke hva jeg skal blogge om. Vurderer å komme med innlegg om seriøse ting, så hadde vært fint om noen kom inn med forslag. Right now kom det en ide opp i hodet mitt, men ja. At jeg skriver om band/artister, men det kan jeg tenke mer på. Bare sånn ellers så har jeg drømmer som jeg skal fortsette å drømme om, og den skal jeg fortsette å drømme om. No matter what. Fordi den drømmen er bare sånn helt herlig, og jeg ønsker at den skal gå i oppfyllelse sånn veldig veldig og mange mer "veldig", innmari mye. Og sånn ellers skal jeg ikke gi den opp, for jeg skal ikke slutte å tenke på den. Ok. Og sånn ellers er England bare et veldigveldig pent og fint land, fordi London er bare veldigveldig verdt å besøke. Big Ben, London Eye, Madame Tussauds, Oxford street, en bokhandel som heter Forbidden Planet, den selger andre ting også. Sånn tilbake til det jeg snakket om med seriøst innlegg om ting, ja, så bare kom med forslag. Og sånn ellers er vel dette et litt meningsløst innlegg, men hvem bryr seg. 

Slenger med et bilde jeg har tatt selv, så ikke våg å kopiere. 

 

Sånn enkelt og greit for dere som ikke vet hva dette er, så er dette House of Parliament og litt av Big Ben. Riktig nok er det ikke hele House of Parliament, men en del av det og Big Ben. Er ikke sikker på om dette ble tatt fra London Eye eller ikke, husker ikke. 

Chem. 

Alias

Enda en ny dag. Bare ikke så varmt som i går. Ikke det at jeg har sjekket gradestokken. Frem til nå har jeg stått opp, spist frokost og bare vært på pc'en og gjort noen andre småting. Okei, men nok om det. Jeg har funnet ut at jeg vil ha et alias, siden jeg ikke nevner navnet mitt her. Så klart vet noen det, siden jeg har dem fra en nettside. Men jeg vil ikke at strangers skal vite hva jeg heter på ekte, så jeg har funnet meg et alias. Jeg fikk bekreftet at det var godkjent av ei fra en nettside, og ja. Jeg fikk thumbs up! Så - fra nå av kommer jeg til å bruke aliaset mitt. Aliaset mitt er fra nå av Chem. Hva synes dere om aliaset? 

 

Slenger med et bilde også, kopierte det bare fordi jeg har lastet det over fra før av. Er lenge siden jeg lagret det på pc'en, men mener det er funnet på weheartit.com. Og dessuten husker jeg ikke hvordan man setter inn et bilde man har lastet over fra før av, i ett innlegg man driver å skriver på. Chem. 

Just a little message to you

Sånn ellers ser jeg at jeg har lesere på bloggen nå, which is good. Og sånn basically lurer jeg på hvem det er. Så dere som leser dette her, kan jeg få høre en lyd fra dere? Er egentlig ikke godt å vite hvem som leser denne bloggen her, og jeg vil gjerne vite hvem som gjør det. Bare gi en lyd fra dere, dere er fri til å kommentere at dere leser. Så vær så snill, en lyd fra dere? Har du en blogg som du selv bruker, og blogger aktivt på? Legg igjen bloggadressen din her, så kan jeg ta en kikk på den. 

Sånn ellers gjør jeg lite akkurat nå. Ikke akkurat spennende da, men jeg har en iste flaske rett ved siden av meg. Peach smak for dem som lurer. Jeg hører også på musikk, og har hørt på samme sangen flere ganger nå. Hør den her. Om du skal komme med "åh, hører du på sånn musikk?", "æsj, at du liker slikt" og alt det andre: bare la vær å kommenter det. Ja vel greit, da er det mitt problem. Men jeg skal si deg en ting, og det er at om jeg liker denne sangen så gjør jeg det. Greit? Noe sånt lignende innlegg kan jeg komme med seinere. Ellers - andre forslag til hva jeg kan skrive om angående sånne temaer som mobbing, musikk- og/eller klesstil, ja? Gi lyd fra deg! 

Bare sånn enkelt og greit ønsker jeg at dere gir lyd fra dere i kommentarfeltet

Big Ben

Dette er ètt av mange bilder jeg har tatt av Big Ben. Du skjønner nok at jeg har tatt flere bilder av klokketårnet enn bare ett. Vel, sånn basic står Big Ben ved House of Parliament. Hvis du vil vite fakta og slikt om Big Ben, kan du besøke denne siden her eller bare søke på "big ben facts" på google. Siden står på engelsk. Og sånn blant annet kan du lese om Big Ben på wikipedia, den norske og engelske. Men ja, nok om det. HER HAR DU BIG BEN. 

Som du ser, er bildet tatt på dagen. Jeg er litt usikker på om den viser fem/seks på halv to, det ser hvert fall sånn ut om du finner halv seks og teller det oppover. Og til din informasjon er det ikke lov å kopiere bildet på noen måte. Jeg skriver det hvis jeg har tatt bildet, og jeg skriver at jeg har tatt et bilde fra et annet sted. Mulig link også.  

Grey's Anatomy

Sånn helt enkelt var det ei som ville at jeg skulle legge inn presentasjonen min som handler om Grey's Anatomy. Vel, ok, jeg sa jeg hadde lagd en presentasjon fordi det var til skolen og nå legger jeg den ut. Enkelt og greit. Den er forresten på 5 sider, så dette blir et langt innlegg. Vel, bare noen setninger om presentasjonen først. 

Grey's Anatomy

I presentasjonen skal jeg si litt om serien og hva den handler om, litt om skaperen av serien, litt om noen av skuespillerne og sånt. Til slutt skal jeg også skrive litt om serien Privat praksis, eller Private Practice som den heter på engelsk.

Om Shonda Rhimes: Shonda Rhimes er skaperen av Grey?s Anatomy. Hun er født 13. januar 1970, noe som betyr at hun er førti to år. Shonda er født i Chicago, Illinois i USA. Hun gikk også på Marian Catholic High School. Hun er manusforfatter, regissør og produsent og hun jobbet på en rekke dag jobber. I 1998 debuterte hun med kortfilmen ?Blossoms and Veils?.

Her skal det være et bilde av Shonda Rhimes.

Om serien: Første episode i USA ble vist i mars 2005.

Grey?s Anatomy er en drama serie som foregår på et sykehus i Seattle, sykehuset heter Seattle Grace Hospital. Serien handler om Meredith Grey og noen andre turnusleger som utdanner seg til kirurger. Meredith trer frem som hovedpersonen i serien, men alle legene har nesten en like stor rolle. Meredith er datter av Ellis Grey, som er på et pleiehjem fordi hun har Alzheimers. De andre turnuslegene hun møter, er: Izzie Stevens, George O?Malley, Cristina Yang og Alex Karev.

Serien foregår ikke bare på sykehuset. Den foregår for eksempel hjemme hos noen av turnuslegene, noen ganger utenfor sykehuset og litt andre steder. Det er også med kjærlighet i denne serien, og flere av de på sykehuset blir sammen med hverandre.

I sesong en møter Meredith mannen hun møtte kvelden før, Derek Shepherd, som er hjernekirurg på sykehuset. Veilederen til Meredith, George, Cristina og Alex er Miranda Bailey, og hun jobber som resident på sykehuset. Sykehuset har også en hjertekirurg som Cristina utvikler et forhold til. I slutten av sesong en dukker Addison Montgomery Shepherd opp, som er Derek sin kone.

I sesong to begynner Addison på sykehuset som ny barnelege og hun og Derek prøver å redde sitt forhold. Det blir enda litt mer drama da Mark Sloan, som har fått tilnavnet McSteamy, kommer til Seattle og begynner på sykehuset. Han er Derek sin beste venn og er årsaken til Dereks brudd med Addison. Meredith har begynt å date Finn, som er veterinæren til hunden som hun deler med Derek.  Litt senere i sesongen blir en pasient med navn Danny Duquette lagt inn fordi han har dårlig hjerte, og Izzie forelsker seg i han.

Her skal det være et bilde. , det hvite bilde er når serien starter. Det sorte er når serien slutter. ↓ og her skal det være et bilde.

 

Skuespillere: Turnuslegene:

Ellen Pompeo som Meredith Grey

T.R. Knight som George O?Malley

Justin Chambers som Alex Karev

Katherine Heigl som Isobel «Izzie» Stevens

Sandra Oh som Cristina Yang

Sarah Drew som April Kepner

Chyler Leigh som Lexie Grey

Jessie Williams som Jackson Avery

 Her skal det være et bilde av Justin Chambers, han spiller Alex Karev.

  Her skal det være et bilde av April Kepner, spilles av Sarah Drew. 

 

 

Leger i spesialisering og spesialister(nevner kun noen få):

Isaiah Washington som Preston Burke

James Pickens Jr. som Richard Webber

Chandra Wilson som Miranda Bailey

Kate Walsh som Addison Montgomery-Shepherd

Patrick Dempsey som Derek Shepherd

Sara Ramìrez som Callie Torres

Litt om noen av skuespillerne:

Justin Chambers:

-          Han har vært med i flere filmer

-          Han hadde en rolle i krimdrama serien Cold Case

-          Er født i Springfield, Ohio

-          Justin er amerikansk skuespiller, og har tidligere vært mannlig Calvin Klein modell

Sarah Drew:

-          Hun er født i oktober 1980

-          Sarah er født og oppvokst i Stony Brook, New York

-          I tv-serien Everwood spiller hun jenta Hannah Rogers

Private Practice

Serien: Private Practice eller Privat praksis som det heter, er en spin-off av Grey?s Anatomy. Det er en amerikansk tv-serie, og serien handler om Addison Montgomery som har forlatt Seattle Grace Hospital. Hun blir gjenforent med sine venner fra studietiden, Naomi og Sam. De driver en privat praksis. Vennene og Addison står overfor en masse problemer som må løses, og de fleste handler om fødsel og graviditet.

Første sesongen handler om da Addison flytter fra Seattle til Los Angeles, og hennes forsøk på da å tilpasse seg en annen type arbeidsmiljø på Oceanside Wellness Group, som er en co-op privat praksis. Det handler også om at hun prøver å få et forhold til sine nye medarbeidere, hvor hennes bestevenn, Naomi Bennett, blant annet er inkludert, og hennes eksmann, Sam.

Hovedrollene:

Kate Walsh som Addison Montgomery

Audra McDonald som Naomi Bennett

Taye Diggs som Sam Bennett

Amy Brenneman som Violet Turner

Caterina Scorsone som Amelia Shepherd

Tim Daly som Peter Wilder

Paul Adelstein som Cooper Freedman

KaDee Strickland som Charlotte King

Brian Benben som Sheldon Wallace

Chris Lowell som Dell Parker

 

 

 Her skal det være et bilde av Kate Walsh, hun spiller Addison Montgomery.

Kate Walsh: Hun heter egentlig Kathleen Erin Walsh, men hun bruker navnet ?Kate? til daglig. Kate ble født 13. oktober i California, og spiller i Grey?s Anatomy og Private Practice. I Private Practice spiller hun Addison Montgomery og i Grey?s spiller hun kona til Derek Shepherd, Addison Montgomery-Shepherd. I høsten 2007 fikk hun en egen serie, Private Practice og forlot dermed Grey?s etter sesong tre. Walsh vokste opp i Arizona, og hun har vært modell i Japan. I april 2007 forlovet hun seg med Alex Young og de giftet seg i september samme året. Desember 2008 kom nyheten ut om at Yong hadde søkt om skilsmisse.

Presentasjonen er laget av *navn*, og kilder jeg har brukt er wikipedia, filmweb.no, og litt tv2.no og sarahdrewonline.no 

27.07.2012

Hei. Bare sånn vet jeg det er over en måned siden jeg kom med et nytt innlegg sist, men egentlig har jeg ikke tenkt så mye på det å være inne på bloggen. Har ikke så mye å si, utenom at det har jo vært sommerferie i over en måned nå, og at jeg har vært bortreist da, så. Nylig kom jeg hjem fra enda en reise. Har hatt fire utrolig fine dager der, har tatt mange bilder. Lastet dem over på pc'en i går, og jeg vil bare si at utsikten fra London Eye er fantastisk. Som dere skjønner, har jeg vært i England. Der har jeg vært i Oxford street, tatt bilder av Big Ben og House of Parliament, drukket mocca frappe på Starbucks(sjalu?) og andre ting. Og bare sånn har jeg vært andre steder også. Jeg har blant annet besøkt en bokhandel som heter Forbidden Planet, må bare si at den likte jeg kjempegodt! Til dere som skal til England noen gang, London - dere må ta en titt innom den. Jeg kan røpe at det er anime/manga, ja, der og mer. Slenger med bilde(r) i samme slengen. 

Ser ut til at det tar tid å laste opp bilde(ne), så jeg kommer med dem senere. 


Forslag?

Jeg føler for å skrive innlegg om et eller annet tema, hva som helst liksom. Temaer som mobbing, kjærlighet(du vet, homofile, bifile, lesbiske), musikk, klær, sminke. Akkurat de to siste der, jeg mener ikke sånn at jeg skal skrive om for eksempel maskara, eyeliner, øyenskygge og alt det der - jeg mener å skrive om det der hvorfor man må ha på sminke for å se pen ut, og alt det der. Og klær - der mener jeg heller ikke om tips til hva man kan gå i og ja, jeg mener forskjellige stiler, at folk rakker ned på andre og ting rundt det. You know what I mean. Jeg ga noen eksempler på temaer, men gjerne kom med flere. Og - seriøse forslag. 

- So, noen ideer? 

 

Sorry

Uhm, hei dere. Jeg vet det er ganske lenge siden jeg blogget, snart tre måneder siden. Men jeg har virkelig nesten ingenting å blogge om, og jeg kommer ikke på så mye heller. Skal prøve å komme sterkere tilbake og blogge om jeg husker. Sist gang var det quotes, men jaja. Får se. 

- Vet du hva jeg kan blogge om? 

 

13.04.2012

Det er over to måneder siden jeg blogget. Jeg vet det, jeg er en dårlig blogger. Jeg har egentlig hatt null inspirasjon om hva jeg skal blogge om, derfor har jeg ikke blogget på en stund. Vet jeg er dårlig på å oppdatere, men har egentlig ikke så mye å blogge om. 

Thank you for being who you are

Venner. Hva er det egentlig? Folk som du er med på skolen og på fritiden din, folk som skal hjelpe deg når du har slått deg og folk som skal trøste deg når du gråter. Det opplevde jeg i dag. Og det var kun èn venn, som jeg betror meg til når jeg trenger å snakke. Hun er fantastisk. Du hjalp meg når jeg trengte det, du trøstet meg når jeg gråt, du klemte meg når du sa at du måtte gå. You know you are amazing. Angelika, vet du hvor fantastisk du er? Vet du hvor hjelpsom du er, særlig for meg? Du betyr noe for meg, du er den personen jeg kan gå til når jeg er lei meg og når jeg trenger å snakke. Lov meg at vi skal være venner for alltid, lov meg det. Vær så snill? Og at ting aldri skal skille oss fra hverandre. Det er mye jeg kunne sagt om deg, men det får du kanskje høre etter hvert. Angelika, du er en fantastisk jente som jeg liker. Du støtter meg omtrent hele tiden, jeg vet at jeg kan regne med deg. Jeg vet at du er her for meg, og jeg vet at jeg alltid vil være her for deg når du trenger noen å snakke med. Bare så du vet det, vit at jeg er her for deg som du er for meg. Du skal bare vite, at jeg er deg takknemlig for at du har hørt på meg når jeg har snakket med deg. Thank you, my dear. For being that person you are.

Thank you for being who you are.

31.jan.2012

Har du noen gang følt at du er alene? At du bare har en sann venn å gå til når du trenger en å snakke med, så går du til den personen. Noen ganger at du føler at de andre du er med, bare skyver deg bort. At før i tiden var det kanskje bare dere for eksempel fire, men så kom en femte person inn? Og at du føler at du bare er til for at de andre skal spørre deg om noe, spørre om du har det vondt. Og at noen ganger når de spør andre som 'Går det bra?', 'Har du det vondt?', 'Hvor har du det vondt?' og at du bare får lyst til å svare 'Ja, jeg har vondt. I hjertet.' Og at du bare får lyst til å gå din vei, bare at alt skal stoppe. Men du får det ikke ut, du klarer det ikke. Redd for at de personene skal skyve deg mer bort. Og at du ser to eller flere personer går sammen hjem, og du ønsker at det var _deg_. Og at du vil at vennene dine skal gå bort til deg og si 'hei', eller snakke med deg. Men så tenker du, hvorfor gjør de ikke det? Er det fordi de er vennene mine, eller ikke? 

Har du tenkt på at du bare kanskje er til stede fordi vennene dine bare trenger deg til små ting? Som å spørre om det og det er rett, og alt sånn. Også andre folk da, at du er til bare for å svare på spørsmål på skolen. Føler du deg noen ganger alene? 

Homofili

Går rett på sak. Og jeg spør dere der ute, hva mener du om homofili? Er du homofob eller ikke, hvorfor er du det, om du er homofob? Hva er så galt med å like det samme kjønnet som deg selv? Fordi det ikke passer sammen, fordi det er ekkelt? Fordi du bare synes det er .. galt at to av samme kjønn er sammen? Hvorfor mener du det? 

Hva er så himla galt med at to av samme kjønn, er kjærester? Hvorfor synes du det er galt? Og har du noe imot det, hvorfor? La folk få være den de er, la de like hvem de vil. Uansett om det er av samme kjønn eller ikke, ikke la noen ødelegge kjærligheten. Om du er homofil, hetero, bifil, jeg har ingenting imot det. Hvorfor skulle jeg ha noe imot det? Er det fordi jeg skulle synes at to av samme kjønn er ekkelt? Fordi de ikke passer sammen, fordi det er galt? De kan jo ingenting for det, kan de? Hva er så galt med homofili? Tenk litt på hva som er så galt med homofili. Og til dere som er homofober - tenk litt, tenk på hvorfor DU synes homofili er _galt_. 


Love knows no limits. - bildet fra weheartit.com. Kjærlighet har ingen grenser, eller har det?

 

Innlegg

Jeg har tenkt litt på noe, som kanskje akkurat har slått meg i tankene. Hva om jeg begynner med et innlegg som handler om et tema? Liksom, kanskje at jeg skriver hva jeg mener om det som er temaet og det. Hva synes du om det? Temaet kan være om alt fra ingenting, men kanske helst noe viktig. Altså, et seriøst tema, ikke bare sånn tullete. Noe alvorlig. Som mobbing, legning, musikk, JB, og sånn, følelser, ting man tror man vet så mye om og sånn. Spørsmålet er, hva synes DU? Har du et tema som jeg kan ha et innlegg om? 

Tom

Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget. Men jeg er tom. Tom for inspirasjon, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om uansett. Er tom for ideer nå, og jeg har ikke blogget på lenge. Hvem vil vel lese en blogg, hvor jeg skriver så lite? Vel, det er ditt valg om du gjør det. Gi meg inspirasjon, hm? 

Lille julaften

Heisann og hoppsan! I dag er det 23. desember. Altså, det betyr at det er lille julaften i dag. Og selveste julaften er i morgen. Sprøtt å tenke på, hva? Dagene har liksom bare fløyet av sted, plutselig er det starten på desember og vips så er det snart jul. Ah, de fleste har vel fått juleferie? Enten på tirsdag, onsdag eller? Du har nok juleferie. Et kort innlegg om lille julaften i dag. Noen har nok kanskje fått opp juletreet i stua og pyntet det, eller skal gjøre det? ^^ Ønsker dere en riktig god jul! 

- Har du satt opp juletre? 

St. Lucia

Jeg vet at det er lenge siden. Jeg vet bare ikke hva jeg skal blogge om. Velvel, i dag er det st. Lucia, 13.12/11. Dere har vel hatt besøk av et luciatog? Eller hva? Og dere har vel hørt luciasangen? Jaja. Vel, uansett, har ikke så mye å si. Jo, noen har vel fått smakt lussekatter i dag? Var de gode?

Ha en fin luciadag videre. 

- Spist lussekatter i dag? 

Desember

Er tilbake med et nytt innlegg nå. Jeg har ikke blogget på lenge. Men jeg har nesten ingenting å blogge om nå for tiden. Har du noen tips til meg? Uansett, tilbake til overskriften. Det er helg igjen, og vi har kommet til desembermåned. Tiden for jul og Luciadagen, som forresten er om ti dager. Tiden går fort, ikke sant? Øhm, har noen av dere fått julestemning enda? Om det er snø hos dere? Uansett. Skal prøve å blogge mere. Desember. 3.12.2011. 

- Fått julestemning?

Bare noe

Dette er bare et innlegg. Musen som du ser(altså pekeren) som er grå, er ikke laget av meg. Det er laget av http://www.nerdie.me/design/, jeg vet ikke hvordan jeg legger det i sidemenyen så jeg bare linker til henne her. Uansett. 

Header

Hallo! Jeg har ikke en header, så kanskje dere vet om noen som kan lage? Eller om du kan lage selv, så er jo det fint. Om du har laget noen headere på andre sine blogger, kan du da linke til den bloggen? Så kan jeg jo se, og du kan også legge til din egen blogg. 

Jeg må bli bedre på blogging, men jeg vet jo ikke hva jeg kan blogge om.

- Kan du lage header? Vet du hva jeg kan blogge om?

Halloween

Bø! Var du skremt no? Neida, jeg tuller. I dag er det forresten halloween, for dere som vet det. Ok, alle vet vel kanskje det? Tid for knask eller knep. Kanskje du skal gå knask eller knep? Kanskje du skal i et halloweenparty, eller du arrangerer et? Hvem vet. Men i dag er det halloween. Happy halloween alle sammen. 

- Skal du gå halloween? Eller hva skal du? 

Din blogg

Hei. Vil dere at jeg skal lese deres blogg? Om dere ikke har egen blogg, men en av vennene deres har, kan dere linke til den også. Hva sier du? Vil du at jeg skal lese deres blogg? 

- Har du blogg?

Header og design?

Hallo. Jeg vet det er lenge siden jeg blogget. Men jaja. Uansett, er det noen der ute som vet om noen som kan lage headere og design gratis? Skriv i kommentarfeltet, hvis du kjenner noen, så kan du linke til bloggen om h*n har noen da. Også er det jo lørdag i dag, så ja, det er helg. 

- Hva har du gjort så langt? 

Skrive

Er du glad i å skrive både på pc-en og i virkeligheten? Liker du å skrive noveller, historier, dikt, osv? Jeg lagde en novelle i dag, men jeg begynte litt på den i helgen, tror jeg eller noe. 

De udødelige-serien

Hallo dere. Har dere hørt om De udødelige-serien? Den handler om Ever Bloom, hun er seksten år gammel, og i den første boken som heter "Ever - for alltid", blir familien hennes drept i en ulykke. Etter dette, oppdager hun at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres ved bare å ta på dem. Jeg kan skrive alt som står bak på boken. Det står også noe før det som skjer, men det tar jeg ikke med. Og den andre boken heter Blå måne, den tredje heter Skyggelandet. Er ikke helt sikker på hva den fjerde heter, eller om flere er ute på norsk(?), men jaja. 

Etter at familien hennes er drept i en forferdelig ulykke, oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og for å holde tilbake sine evner, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin. Men alt blir forandret når hun møter Damen Auguste.

Han er vakker, eksotisk og rik. Og han er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem han egentlig er - eller hva han er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hjelpeløst i ham. 

Lese blogg

Har du en blogg du vil at jeg skal lese, enten om den er din eller din venninnes/noen du kjenner som har blogg? Da må du bare legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet, så skal jeg nok se på den en gang om jeg husker det. 

Lite å blogge om

Hei. Jeg har lite å blogge om for tiden, så jeg aner ikke hva jeg egentlig skal blogge om. Har du forslag? Jeg vil se ferdig sesong 2 av Grey's Anatomy, men det tar nok lang tid. Heh, men ja. Også er det Grey's i morgen også på tv2. Men jeg vil ha noen forslag. Men jeg blogger vel ikke om noe interessant, gjør jeg? Og vet dere om noen som lager headere gratis, hvertfall, link til bloggen om du kan. 

- Blogges nok en gang. 

School

Heisann dere. I morgen er det back to the school, eller hva man nå skal si. Gleder dere dere til å se igjen venner, klassekamerater? Uansett, eller, det er jo klokka tolv i natt at det er mandag da, men ja, dere skjønner. Gleder du deg til skolen i morgen? Man får jo også sagt hva man har gjort da, eller hva? Ny klasse, nye bøker, ja. Hva skal du ha på deg i morgen?

- Hva har dere gjort i ferien da? Gleder du deg til skolen begynner?

Hva gjør dere?

Hei. Hva har dere gjort i dag da? Vært ute, besøk, sett på film, ja? Fikk tak i Grey's Anatomy sesong 2 i går, har sett en disk allerede, ikke hele de første episodene, bare en sånn dvd disk. Stod opp rundt klokken 8 eller noe, så ja, har for det meste vært på rommet mitt. Hvordan er været? Her er det litt grått. 

 

artige.no

Artige.no er en bildeside, heh. Ok, dere har hørt om den, ikke sant? Noen som har bilder dere vil dele? Bare send link i kommentarfeltet. Adressen til artige.no er her

Ellers er det bare å finne noen artige bilder. 

Snart skole

Hei dere. Som sikkert de fleste vet, er det snart skole igjen for mange. Noen starter på skolen 18.august, andre 22, ja. Det er forskjellige datoer folk starter, men det er slik det er. Folk starter til forskjellige tider. Gleder dere dere til å begynne på skolen igjen? Vet ikke om så mange gjør det da, men det blir jo fint å se igjen klassekameratene dine og vennene dine. Kanskje noen gleder seg til den starter? Da får man jo også kanskje fortalt andre hva de har gjort i sommer. Har egentlig du gjort noe fint/spesielt i sommer som du vil fortelle andre om? Vært i utlandet, møtt gamle venner, eller noe slikt?

- Hva har du gjort i sommer? 


Musikk

Hei igjen. Tenkte innlegget skulle handle litt om musikk, dere vet jo tv kanaler som sender musikk sånn som MTV og The Voice. Legger nok litt inn, hva musikk hører du på? I sjanger, kan også være artister/band også. Hvis du hører på artister/band, hva er det du hører på da? Rock, heavy metal, pop, hiphop, ja, hva som helst. 

 

 

Long time

Jeg vet at det er noe med to uker siden sist jeg blogget, men jeg vet ikke hva jeg skal blogge om. Har hvertfall noe å gjøre denne uka, så. Skal bort fredag-søndag også er jeg borte mandag-torsdag til utpå ettermiddagen. Jeg er et sted da, så jeg kommer til å blogge etter jeg er kommet hjem da. Så.

- Hva har du gjort så langt?

Sitat?

Har du et sitat du vil at folk skal høre? Har du et favorittsitat? Hvis du har et, hva er det? Del gjerne også sitater fra kjente folk, eller så kan du finne på et selv. Hvis du har en favoritt da. Har du lagd egne sitater? Kanskje du vil at vi skal få høre dem? Bare kommenter her nedenfor.

 - Har DU et sitat?

Grey's Anatomy

Heidu. For en uke siden, begynte Grey's Anatomy igjen på tv 2. I dag var det også en episode, på tv 2. Var det noen som så på det? Jeg gjorde det. Og hvis du har fulgt med på det lenge, har du noen favoritt(er)? I så fall, hvem har du da? 

Hva skal jeg blogge om?

Er litt tom for idèer akkurat nå, tenker vel litt på et par innlegg. Men jeg trenger litt flere tips, har dere tips til hva jeg kan blogge om? Bare kom med det, takk for alle forslag. ^^

Håper på å få noen forslag i hvertfall. 

TV?

Noen folk her som følger med på krim/spenningsserier som CSI: NY, CSI: Miami og det? Som Castle, Special Victims Unit, ja? Og for den saks skyld, Grey's Anatomy. Legeserie. Kan og være legeserier da, men ja. Noen som ser på det? Hvis ikke, hva pleier du følge med på tv? Hotel Cæsar, Andre avenyen, ja? Kanskje The Simpsons også, heh. Men ja, hva ser dere på tv? 

Fakkeltog/rosetog

I dag var det fakkeltog/rosetog. Gikk du i fakkel/rosetog? I så fall, hvor hen da?

Kort.

Et minutt

Det var et minutts stillhet i dag, klokken 12. For å minne de døde. Eller noe slikt. Radioen var stille. Noen flere som var stille, klokken 12:00 i et minutt, 60 sekunder? Hva gjorde du imens? Så du ut i lufta, yoga, eller hva? Hva gjorde du? Et kort innlegg. Jeg vet det. One minute.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


hits