januar 2012

SmileYeah, smile because you can.

Sitat.

                                         Everything has beauty. But not everyone can see. - bildet. For de som ikke ser hva det står under 'Everything has beauty, så står det skrevet i svak grått. 

31.jan.2012

Har du noen gang følt at du er alene? At du bare har en sann venn å gå til når du trenger en å snakke med, så går du til den personen. Noen ganger at du føler at de andre du er med, bare skyver deg bort. At før i tiden var det kanskje bare dere for eksempel fire, men så kom en femte person inn? Og at du føler at du bare er til for at de andre skal spørre deg om noe, spørre om du har det vondt. Og at noen ganger når de spør andre som 'Går det bra?', 'Har du det vondt?', 'Hvor har du det vondt?' og at du bare får lyst til å svare 'Ja, jeg har vondt. I hjertet.' Og at du bare får lyst til å gå din vei, bare at alt skal stoppe. Men du får det ikke ut, du klarer det ikke. Redd for at de personene skal skyve deg mer bort. Og at du ser to eller flere personer går sammen hjem, og du ønsker at det var _deg_. Og at du vil at vennene dine skal gå bort til deg og si 'hei', eller snakke med deg. Men så tenker du, hvorfor gjør de ikke det? Er det fordi de er vennene mine, eller ikke? 

Har du tenkt på at du bare kanskje er til stede fordi vennene dine bare trenger deg til små ting? Som å spørre om det og det er rett, og alt sånn. Også andre folk da, at du er til bare for å svare på spørsmål på skolen. Føler du deg noen ganger alene? 

Homofili

Går rett på sak. Og jeg spør dere der ute, hva mener du om homofili? Er du homofob eller ikke, hvorfor er du det, om du er homofob? Hva er så galt med å like det samme kjønnet som deg selv? Fordi det ikke passer sammen, fordi det er ekkelt? Fordi du bare synes det er .. galt at to av samme kjønn er sammen? Hvorfor mener du det? 

Hva er så himla galt med at to av samme kjønn, er kjærester? Hvorfor synes du det er galt? Og har du noe imot det, hvorfor? La folk få være den de er, la de like hvem de vil. Uansett om det er av samme kjønn eller ikke, ikke la noen ødelegge kjærligheten. Om du er homofil, hetero, bifil, jeg har ingenting imot det. Hvorfor skulle jeg ha noe imot det? Er det fordi jeg skulle synes at to av samme kjønn er ekkelt? Fordi de ikke passer sammen, fordi det er galt? De kan jo ingenting for det, kan de? Hva er så galt med homofili? Tenk litt på hva som er så galt med homofili. Og til dere som er homofober - tenk litt, tenk på hvorfor DU synes homofili er _galt_. 


Love knows no limits. - bildet fra weheartit.com. Kjærlighet har ingen grenser, eller har det?

 

Innlegg

Jeg har tenkt litt på noe, som kanskje akkurat har slått meg i tankene. Hva om jeg begynner med et innlegg som handler om et tema? Liksom, kanskje at jeg skriver hva jeg mener om det som er temaet og det. Hva synes du om det? Temaet kan være om alt fra ingenting, men kanske helst noe viktig. Altså, et seriøst tema, ikke bare sånn tullete. Noe alvorlig. Som mobbing, legning, musikk, JB, og sånn, følelser, ting man tror man vet så mye om og sånn. Spørsmålet er, hva synes DU? Har du et tema som jeg kan ha et innlegg om? 

Simple Plan

Dette er en sang som er nydelig, seriøst. Jeg hørte den for et par dager siden, men jeg liker den allerede. Hør på den, du kommer til å like den. Om du liker sånn musikk da, og om du liker Simple Plan. 'And we can't go back, I'm sorry I can't be perfect.' 

Tom

Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget. Men jeg er tom. Tom for inspirasjon, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om uansett. Er tom for ideer nå, og jeg har ikke blogget på lenge. Hvem vil vel lese en blogg, hvor jeg skriver så lite? Vel, det er ditt valg om du gjør det. Gi meg inspirasjon, hm? 


hits