februar 2012

Michael Kiwanuka

I går kom jeg over en video på MTV, en musikkvideo. Siden det var første gang jeg hørte på den, bestemte jeg meg for å søke den opp på youtube. Jeg elsker sangen allerede, fordi den er så rolig og fin. Og kanskje at den har ordene jeg leter etter. Den er utrolig nydelig, jeg har hørt den flere ganger og jeg hører på den nå. Sangen heter Home Again. Jeg selv synes den er utrolig vakker, kanskje den gir deg noe å tenke på. Kanskje du trenger disse ordene som blir nevnt i sangen. Hvem vet? Jeg har ikke noe annet enn å si at den er nydelig og inspirerende. 

 

Three Days Grace

Tenker jeg kommer med en musikkanbefaling til, noe jeg sikkert kommer til å gjøre. For øyeblikket hører jeg på denne sangen her. Den er veldig bra. Lyrics'en kan du finne her. Kos dere med sangen. Gjerne si ifra om du liker den, det er bare koselig det. Nå har det jo seg sånn at alle har forskjellig musikksmak da, så jeg skal ikke tvinge dere til å høre på den. Men jeg mener at den er verdt å høre på. 

 

Liker du sangen? 

The Pretty Reckless

Da jeg bestemte meg for å høre på musikk, søkte jeg på denne sangen her på youtube. Den er ganske bra ifølge meg, fordi jeg på en måte liker sånn musikk. Ikke alle har lik musikksmak, men denne sangen er faktisk utrolig bra. Jeg liker denne sangen. 'Make me wanna die.' Sangen er bra ifølge meg, og jeg liker den. Men det er du som bestemmer om denne sangen er bra, og om du liker den. Som sagt, man har forskjellig musikksmak. Enjoy the song!

Likte du sangen? 

Thank you for being who you are

Venner. Hva er det egentlig? Folk som du er med på skolen og på fritiden din, folk som skal hjelpe deg når du har slått deg og folk som skal trøste deg når du gråter. Det opplevde jeg i dag. Og det var kun èn venn, som jeg betror meg til når jeg trenger å snakke. Hun er fantastisk. Du hjalp meg når jeg trengte det, du trøstet meg når jeg gråt, du klemte meg når du sa at du måtte gå. You know you are amazing. Angelika, vet du hvor fantastisk du er? Vet du hvor hjelpsom du er, særlig for meg? Du betyr noe for meg, du er den personen jeg kan gå til når jeg er lei meg og når jeg trenger å snakke. Lov meg at vi skal være venner for alltid, lov meg det. Vær så snill? Og at ting aldri skal skille oss fra hverandre. Det er mye jeg kunne sagt om deg, men det får du kanskje høre etter hvert. Angelika, du er en fantastisk jente som jeg liker. Du støtter meg omtrent hele tiden, jeg vet at jeg kan regne med deg. Jeg vet at du er her for meg, og jeg vet at jeg alltid vil være her for deg når du trenger noen å snakke med. Bare så du vet det, vit at jeg er her for deg som du er for meg. Du skal bare vite, at jeg er deg takknemlig for at du har hørt på meg når jeg har snakket med deg. Thank you, my dear. For being that person you are.

Thank you for being who you are.


hits