juli 2011

Sitat?

Har du et sitat du vil at folk skal høre? Har du et favorittsitat? Hvis du har et, hva er det? Del gjerne også sitater fra kjente folk, eller så kan du finne på et selv. Hvis du har en favoritt da. Har du lagd egne sitater? Kanskje du vil at vi skal få høre dem? Bare kommenter her nedenfor.

 - Har DU et sitat?

Grey's Anatomy

Heidu. For en uke siden, begynte Grey's Anatomy igjen på tv 2. I dag var det også en episode, på tv 2. Var det noen som så på det? Jeg gjorde det. Og hvis du har fulgt med på det lenge, har du noen favoritt(er)? I så fall, hvem har du da? 

Hva skal jeg blogge om?

Er litt tom for idèer akkurat nå, tenker vel litt på et par innlegg. Men jeg trenger litt flere tips, har dere tips til hva jeg kan blogge om? Bare kom med det, takk for alle forslag. ^^

Håper på å få noen forslag i hvertfall. 

TV?

Noen folk her som følger med på krim/spenningsserier som CSI: NY, CSI: Miami og det? Som Castle, Special Victims Unit, ja? Og for den saks skyld, Grey's Anatomy. Legeserie. Kan og være legeserier da, men ja. Noen som ser på det? Hvis ikke, hva pleier du følge med på tv? Hotel Cæsar, Andre avenyen, ja? Kanskje The Simpsons også, heh. Men ja, hva ser dere på tv? 

Fakkeltog/rosetog

I dag var det fakkeltog/rosetog. Gikk du i fakkel/rosetog? I så fall, hvor hen da?

Kort.

Et minutt

Det var et minutts stillhet i dag, klokken 12. For å minne de døde. Eller noe slikt. Radioen var stille. Noen flere som var stille, klokken 12:00 i et minutt, 60 sekunder? Hva gjorde du imens? Så du ut i lufta, yoga, eller hva? Hva gjorde du? Et kort innlegg. Jeg vet det. One minute.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


hits