august 2011

School

Heisann dere. I morgen er det back to the school, eller hva man nå skal si. Gleder dere dere til å se igjen venner, klassekamerater? Uansett, eller, det er jo klokka tolv i natt at det er mandag da, men ja, dere skjønner. Gleder du deg til skolen i morgen? Man får jo også sagt hva man har gjort da, eller hva? Ny klasse, nye bøker, ja. Hva skal du ha på deg i morgen?

- Hva har dere gjort i ferien da? Gleder du deg til skolen begynner?

Hva gjør dere?

Hei. Hva har dere gjort i dag da? Vært ute, besøk, sett på film, ja? Fikk tak i Grey's Anatomy sesong 2 i går, har sett en disk allerede, ikke hele de første episodene, bare en sånn dvd disk. Stod opp rundt klokken 8 eller noe, så ja, har for det meste vært på rommet mitt. Hvordan er været? Her er det litt grått. 

 

artige.no

Artige.no er en bildeside, heh. Ok, dere har hørt om den, ikke sant? Noen som har bilder dere vil dele? Bare send link i kommentarfeltet. Adressen til artige.no er her

Ellers er det bare å finne noen artige bilder. 

Snart skole

Hei dere. Som sikkert de fleste vet, er det snart skole igjen for mange. Noen starter på skolen 18.august, andre 22, ja. Det er forskjellige datoer folk starter, men det er slik det er. Folk starter til forskjellige tider. Gleder dere dere til å begynne på skolen igjen? Vet ikke om så mange gjør det da, men det blir jo fint å se igjen klassekameratene dine og vennene dine. Kanskje noen gleder seg til den starter? Da får man jo også kanskje fortalt andre hva de har gjort i sommer. Har egentlig du gjort noe fint/spesielt i sommer som du vil fortelle andre om? Vært i utlandet, møtt gamle venner, eller noe slikt?

- Hva har du gjort i sommer? 


Musikk

Hei igjen. Tenkte innlegget skulle handle litt om musikk, dere vet jo tv kanaler som sender musikk sånn som MTV og The Voice. Legger nok litt inn, hva musikk hører du på? I sjanger, kan også være artister/band også. Hvis du hører på artister/band, hva er det du hører på da? Rock, heavy metal, pop, hiphop, ja, hva som helst. 

 

 

Long time

Jeg vet at det er noe med to uker siden sist jeg blogget, men jeg vet ikke hva jeg skal blogge om. Har hvertfall noe å gjøre denne uka, så. Skal bort fredag-søndag også er jeg borte mandag-torsdag til utpå ettermiddagen. Jeg er et sted da, så jeg kommer til å blogge etter jeg er kommet hjem da. Så.

- Hva har du gjort så langt?


hits