august 2012

House

Jess da. Da skal jeg se på House snart, når Top Gear nå er ferdig. Det er herlig å se på House, i og med at det er en legeserie. I just love medical series, don't you too? This episode seems to be very very exciting. Hehe, jeg bare elsker legeserier og slikt, er vel derfra jeg har alle legeting tang greiene mine fra om det med intubere og ja. Ok, bare et kort innlegg. House begynner snart! 

Ser du på House eller andre legeserier? Hvilke?

Første skoledag

Da var dagen her igjen, da de fleste av oss begynner på skolen igjen etter sommerferien. Jeg er blant en av dem som begynte i dag. På ungdomsskolen. Hvor vi kan få en ny start, nye venner, ny skole, nye inntrykk av andre, ja. Man starter med blanke ark. Man forlater livet på barneskolen, etter sju lange år hvor de fleste minnene henger igjen. Noen begynte i forrige uke som på onsdag, torsdag eller fredag, ja til og med tirsdag. Andre begynte i dag, noen kan begynne på onsdag, torsdag, ja. Men jeg begynte hvert fall i dag. Det var egentlig helt greit, ikke noe spesielt som skjedde. Sånn ellers hadde jeg på meg en t-skjorte hvor det står "London" på, med litt sånn .. vet ikke hvordan jeg skal beskrive det. Vanlige bokstaver, ok, det hørtes litt kjedelig ut. Det står med hvitt, eller hvilken farge det er, også er det sånne grå og sølv ser det ut som, tråder som er litt sånn hulter til bulter da, på bokstavene. Ja, vanskelig å forklare, og en mørkeblå olabukse. Ok. Det var det antrekket pluss noen lilla sokker, og undertøy selvfølgelig. Nok preik om det, ikke så spennende. Men ja. Satte alarmen på mobilen min på halv ni, siden startet ti i dag. Egentlig våknet jeg kanskje sånn litt under en time før da, men jeg prøvde å sove litt. Fikk svar på ei melding jeg sendte i går også, så ja. Slo av alarmen > sto opp > fant frem klær og kledde på meg > frokost > gjorde meg ferdig med det > pussa tenna og børsta håret og det, la mat i sekken og ting > gikk ned > ordna meg > gikk ut, og på vei til skolen. Først litt sånn samling i en sal, ropt opp klassene, gikk til klasserommet ifølge med en av de voksne > hilste på læreren og ting og tang, storefri, spiste, tilbake igjen og venta litt der nede til det ringte inn, og ting og tang skjedde. Fikk bøker og sånt også, ja. Vi fikk gå litt over ett. 

Her har dere det meste av dagen min i dag. 

Har du starta på skolen? 

01.08.2012

Hello. Har ikke hatt stort å blogge om de siste dagene, sånn egentlig. Og bare sånn så aner jeg ikke hva jeg skal blogge om. Vurderer å komme med innlegg om seriøse ting, så hadde vært fint om noen kom inn med forslag. Right now kom det en ide opp i hodet mitt, men ja. At jeg skriver om band/artister, men det kan jeg tenke mer på. Bare sånn ellers så har jeg drømmer som jeg skal fortsette å drømme om, og den skal jeg fortsette å drømme om. No matter what. Fordi den drømmen er bare sånn helt herlig, og jeg ønsker at den skal gå i oppfyllelse sånn veldig veldig og mange mer "veldig", innmari mye. Og sånn ellers skal jeg ikke gi den opp, for jeg skal ikke slutte å tenke på den. Ok. Og sånn ellers er England bare et veldigveldig pent og fint land, fordi London er bare veldigveldig verdt å besøke. Big Ben, London Eye, Madame Tussauds, Oxford street, en bokhandel som heter Forbidden Planet, den selger andre ting også. Sånn tilbake til det jeg snakket om med seriøst innlegg om ting, ja, så bare kom med forslag. Og sånn ellers er vel dette et litt meningsløst innlegg, men hvem bryr seg. 

Slenger med et bilde jeg har tatt selv, så ikke våg å kopiere. 

 

Sånn enkelt og greit for dere som ikke vet hva dette er, så er dette House of Parliament og litt av Big Ben. Riktig nok er det ikke hele House of Parliament, men en del av det og Big Ben. Er ikke sikker på om dette ble tatt fra London Eye eller ikke, husker ikke. 

Chem. 


hits