september 2011

Header og design?

Hallo. Jeg vet det er lenge siden jeg blogget. Men jaja. Uansett, er det noen der ute som vet om noen som kan lage headere og design gratis? Skriv i kommentarfeltet, hvis du kjenner noen, så kan du linke til bloggen om h*n har noen da. Også er det jo lørdag i dag, så ja, det er helg. 

- Hva har du gjort så langt? 

Skrive

Er du glad i å skrive både på pc-en og i virkeligheten? Liker du å skrive noveller, historier, dikt, osv? Jeg lagde en novelle i dag, men jeg begynte litt på den i helgen, tror jeg eller noe. 

De udødelige-serien

Hallo dere. Har dere hørt om De udødelige-serien? Den handler om Ever Bloom, hun er seksten år gammel, og i den første boken som heter "Ever - for alltid", blir familien hennes drept i en ulykke. Etter dette, oppdager hun at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres ved bare å ta på dem. Jeg kan skrive alt som står bak på boken. Det står også noe før det som skjer, men det tar jeg ikke med. Og den andre boken heter Blå måne, den tredje heter Skyggelandet. Er ikke helt sikker på hva den fjerde heter, eller om flere er ute på norsk(?), men jaja. 

Etter at familien hennes er drept i en forferdelig ulykke, oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og for å holde tilbake sine evner, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin. Men alt blir forandret når hun møter Damen Auguste.

Han er vakker, eksotisk og rik. Og han er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem han egentlig er - eller hva han er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hjelpeløst i ham. 

Lese blogg

Har du en blogg du vil at jeg skal lese, enten om den er din eller din venninnes/noen du kjenner som har blogg? Da må du bare legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet, så skal jeg nok se på den en gang om jeg husker det. 

Lite å blogge om

Hei. Jeg har lite å blogge om for tiden, så jeg aner ikke hva jeg egentlig skal blogge om. Har du forslag? Jeg vil se ferdig sesong 2 av Grey's Anatomy, men det tar nok lang tid. Heh, men ja. Også er det Grey's i morgen også på tv2. Men jeg vil ha noen forslag. Men jeg blogger vel ikke om noe interessant, gjør jeg? Og vet dere om noen som lager headere gratis, hvertfall, link til bloggen om du kan. 

- Blogges nok en gang. 


hits