oktober 2011

Halloween

Bø! Var du skremt no? Neida, jeg tuller. I dag er det forresten halloween, for dere som vet det. Ok, alle vet vel kanskje det? Tid for knask eller knep. Kanskje du skal gå knask eller knep? Kanskje du skal i et halloweenparty, eller du arrangerer et? Hvem vet. Men i dag er det halloween. Happy halloween alle sammen. 

- Skal du gå halloween? Eller hva skal du? 

Din blogg

Hei. Vil dere at jeg skal lese deres blogg? Om dere ikke har egen blogg, men en av vennene deres har, kan dere linke til den også. Hva sier du? Vil du at jeg skal lese deres blogg? 

- Har du blogg?

Anbefaling

Hallo! Lenge siden sist, jeg vet. Men her er jeg. Uansett, over til poenget med dette innlegget. Mange av dere er nok glad i å lese, ikke sant? Om du leser en bok eller to(eller flere), synes du den er bra? Hva heter boka, og hvem er forfatteren? Om du nesten er ferdig med boken eller er kommet sånn ca. midt i den, hvorfor ikke skrive om den her? Anbefal den til andre. Jeg holder på med bøker selv. Jeg kan komme med en anbefaling selv. Boken heter Dødslekene, den er skrevet av Suzanne Collins. Det er en trilogi, den første boken heter Dødslekene, den andre Opp i flammer og den tredje Fugl Føniks.  Les boken, den er bra! Skriver det som står bak. Det er også med noen kommentarer eller noe, men de tar jeg ikke med.

Velkommen til en dødelig fremtid. Direktesendt på TV. 

Reglene for «Dødslekene» er enkle: Tjuefire deltakere sendes ut på en enorm utendørs arena som kan romme alt fra glohet ørken til frossen ødemark. I løpet av en sesong må deltakerne kjempe for livet. Den siste deltakeren som står levende igjen, vinner...

Jar of Hearts

Hallo! Akkurat nå hører jeg på Jar of Hearts av Christina Perri. Har du hørt den? Hvis ikke, så hør den! Hm, skal nok tenke ut noe med musikk, ja. Men det får vi se på :) Her har dere videoen! 

 

Lest en bok?

Hei dere. Jeg tenkte en liten ting, det er jo noen som er glad i å lese og noen som ikke er så kjempeglad. Men uansett. Dette er kanskje litt mer interessant for dere som liker å lese, men dere kan gjøre som dere vil. Hvis du har lest en bok i det siste, som du kanskje nettopp ble ferdig med eller ble ferdig med for en stund siden, og vil skrive litt om den, så kan du skrive litt om boken, hva den handler om, hvem som er forfatteren og navnet på boken. Også kan du jo godt si om du anbefaler eller ikke anbefaler den. Gi en grunn. Nesten som en bokandmeldelse eller tja, kanskje en presentasjon? Men jaja, ditt valg :)

- Har du lest en bok som du vil skrive om? 


hits