oktober 2012

Snow, rose and Grey's Anatomy

Så after all - i slutten av oktober - begynte det å snø. Antar at det begynte å snø i natt, siden det var hvitt utenfor når jeg sto opp og kom ut fra rommet mitt. Oh well, det er vel sånn passe greit at det er snø, I guess. Det dumme er at det kan bli sinnsykt glatt siden det har regnet litt også I think, også kan man gli og bli våt også har du ikke med skiftetøy om du glir i skoletiden. Det ble også litt sånn .. ikke hektisk, men litt sånn uforstående morgen for å si det slik, sånn like før jeg skulle på skolen. Vi har gym i første time på mandager, så ja. Går ikke mer i detaljer for å si det slik, det ville tatt litt tid å forklare. Men ja. Det er forresten snart halloween også, på onsdag. La oss se, tiden går fort. Snart er det november og snart er det jul. Men jess da, så her har vi noen bilder. Ingen er redigerte - det første er tatt innenfra, hehehe. Alle tre bildene er tatt i dag og det første er tatt på morgningen. Well, enjoy!


Denne rosen har stått på rommet mitt ganske lenge. Ser du det grå på rosen der? Hvis du lurte, så er det vel støv I guess. Siden den har stått så lenge i vase og den er vel egentlig noen år gammel. Men den er pen og rød. Roses are red, violets are blue. You're sweet as sugar and I love you too. Jeg er flink, det rimer. 


Sesong fire og fem! Har enda ikke sett ferdig sesong tre enda, men. De kom for noen uker siden eller noe. 

Nå ser jeg på House M.D.

Hva synes du om bildene? Er det snø hos deg? 

Let's say good night

So, dette er bare et raskt innlegg før jeg sier tata(kan også oppfattes som ha det) før noen begynner å spørre om jeg har lagt meg or something like that. School tomorrow, you know. Kanskje jeg kan blogge fra mobilen min, kanskje jeg skal være badass. Hehehe. Så - et lite comeback i dag kanskje, om jeg kan kalle det det. Men men, ikke så lange innlegget nå! Senga venter. 

- Skal du legge deg nå? God natt! 

Har du?

Jeg begynner egentlig å bli ganske lei av det designet jeg har på bloggen min nå, og jeg ønsker å få meg et nytt et. Gjerne et gratisdesign fra andre, fordi jeg ikke forstår meg på html og slikt, og jeg vet overhodet ingenting om det. Jeg har også søkt på google, kremtkremt, så det trengs ikke å si. Men det jeg trenger, er å få vite om du vet om noen som har gratis design? Ikke nerdie.me, carolinemaria, katrinaastorp(i don't know om jeg skrev det riktig), for de vet jeg allerede om og har sjekket dem ut litt. Så hvis noen av dere vet om noen som har det, gjerne si ifra. Da blir jeg takknemlig og skal sjekke dem ut! 

My guitar and the lights

Slenger med enda noen bilder fra kameraet mitt, to nederste er tatt i dag(igjen) og det øverste er tatt for litt tilbake siden, kanskje forrige helg eller en gang i forrige uke. Well, disse er fremdeles ikke redigert. Og yes, gitaren er min. Den er vel fra Eagle, om jeg husker. 

 

You may see more when you turn the lights on, instead of standing in the dark. 

Hva synes du? Har du også gitar? 

Some pictures

Siden jeg endelig har gitt tid til å få logget inn på bloggen på pc, tenker jeg at jeg slenger med noen bilder jeg har tatt. De to siste bildene tok jeg tidligere i dag, mens det første bildet tok jeg for en liten stund siden. Bare sånn igjen sier jeg at jeg har tatt bildene og jeg skriver under eller et annet sted i innlegget, om jeg har bildene fra et nettsted. Get it? Great. 

     

Denne lille masken som henger på veggen min, er kjøpt for noen år tilbake. Husker ikke akkurat når. Og jeg mener den er kjøpt i Italia, Venezia for kanskje å være mer nøyaktig om det var der den ble kjøpt.  Nobody see the pain behind the mask. 
Det miderste ble tatt ute, lukket opp døren og tok bilde. Det siste ble tatt innenfra, fra rommet mitt faktisk. Så fra ute og fra vinduet mitt. 

- Hva synes du? Disse bildene er forresten ikke redigert, de er i sin vanlige og hele farge om noen skulle tro de er redigert eller skulle spørre om det.

28.10.2012

Unnskyld for lite blogging, men for å være ærlig har jeg ikke tenkt så mye på å logge inn her, etter at jeg fikk pc'en min tilbake. Noe jeg fikk for rundt en uke siden eller noe, husker ikke helt. Har egentlig ikke skjedd så mye arter that, fått tilbake noen prøver som jeg synes gikkganske greit, though. Kan ikke være misfornøyd heller!

Men ja. Det har these days vært helt greit, hvis du ser bort ifra at jeg noen ganger føler meg litt alene og ja. Men anyway, skal blogge fra pc'en snart, lover. Er på mobilen nå da, siden jeg slo av pc'en. Og forresten har jeg stilt klokka mi en time tilbake siden klokka skal stilles. Sånn ellers har jeg vært hjemme og med på butikken og ja, fikkby the way noen gardiner til kun 29 kroner fra IKEA. Ganske billig egentlig også passer fra Ark. Jeg skrudde på det lille hjulet på det ene beinet på passeren og slet med å få det på igjen. Guess why? Jeg prøvde å få på hjulet igjen, men på feil side. Kremt, no comment. Så ellers har jeg sånn begynt å se første episode av AHS(American Horror Story), og fikk til å se førti minutter og noe før jeg slo av pc'en. Skal prøve å se mer i morgen. Langt innlegg, I know!

Oppdatering

Okay, har egentlig ikke vært her så mye som jeg burde være, hmhm. Sorry for that. Har egentlig ikke tenkt så mye på bloggen, det får vel egentlig være. Så jeg tenker dere ville ha en oppdatering fra meg.
Og sånn for å bare gi dere denne nyheten, så funker ikke pc'en min. Well, that's great. And I was ironic now. It's actually not so great sometimes. So yesda, the reason. I'm using my phone now, hmhm. Så kan ikke gi dere så gode bilder, nøy dere heller med dårlig webcam bilder om jeg gidder å ta dem eller laste opp fra mobilen. Sorry for å blande litt engelsk inn her, men har akkurat blitt ferdig med en engelsklekse. Og i don't know om jeg er ferdig nå eller om jeg skal fikse noe/skrive noe mer.

Også har det vært ikke så pent vær, grått og bare litt yr. Hadde gym, norsk, matte og naturfag i dag. Gymmen var ute og jeg - som hadde med meg noe å ha på hendene i dag, tok dem ikke med. Så jeg fikk røde og kalde hender. Smart, hva?
Også får jeg nevne at jeg var borte i helga, så ja. Dessuten nevner jeg at vi fikk gå sånn tjuefem minutter før timen egentlig er slutt(slutten av dagen), so that feeling.

Hva har du gjort i det siste?

The Nightmare Before Christmas

Sånn ellers så bare er jeg litt sånn sorry for at jeg ikke har blogga på dager, men det er fordi jeg har vært ute og reist. Så jada. Onsdag > fredag, København. Så lørdag var jeg borte også kom jeg hjem i dag, og ja, det der. Kan jeg nevne at høstferien min er ferdig? Ja, for det er den. Så da er det back to school i morgen. Uhm. Får se hva som egentlig skjer, kanskje jeg stikker innom bloggen og ja. Men vi får ta det som det kommer, eller hva? 

Men tilbake til overskriften. The Nightmare Before Christmas. Det er en film. Folk har hørt om Tim Burton, sant? Vel, da vet dere det. Jeg startet å se på den .. en eller annen dag denne uka, husker ikke akkurat når. Men ja, jeg så den ferdig i dag. Liker den altså. Hva den handler om kan dere lese om her eller på wikipedia. Bare google "the nightmare before christmas" eller noe slik som det. Veldig veldig veldig fin film, om jeg må få sagt det. Kan jo også se den på halloween om du kommer på det da, for tja .. kanskje dere får et inntrykk av hvordan halloween er? Men det er du som bestemmer når du vil se den. Bare nevner det, den er faktisk verdt å se på. Se den på nettet eller kjøp den på dvd, eller hvor du nå egentlig vil se den. Jeg så den på nettet hvert fall. Den varer forresten i litt over en time, men definitivt verdt å se. Og siden jeg allerede nevner The Nightmare Before Christmas, så har jeg en kopp som ble kjøpt i Danmark, på en disney butikk der.

Dette er forsiden på den, og er altså Jack. Jack Skellington. ^

Og dette er da baksiden av koppen. Det står forresten "The pumpkin king!* *since 1993" der, om du lurer på det. 

Beklager for dårlig bildekvalitet, men man ser hvert fall hva som er på bildene. Bildene ble tatt med webkameraet mitt, så er egentlig ikke den beste kvaliteten altså. 

- Har du sett The Nightmare Before Christmas, hva synes du om den? Likte du koppen min? 

will you come with me and take this rose?

Her har vi enda et redigert bilde av meg. Dette bildet tok jeg i dag sammen med noen andre bilder, so yeah. Er redigert i Photofiltre forresten, og er litt nybegynner i å redigere bilder. Så hvis du vil gi meg tips til hva jeg kan gjøre bedre, eventuelt passe litt på og slikt, setter jeg stor pris på det! Gjerne si hva du synes. 

 

a flower for you, my dear?Så her er enda et redigert bilde. Jeg gjør egentlig ikke dette hver dag og jeg vet at jeg ikke er god. Dette er kanskje et litt sugent redigert bilde, men. So yeah. Gjerne gi meg tips til hva jeg kan gjøre, er litt sånn nybegynner i dette med redigering i og med at jeg ikke har gjort det så mye. 

will you fly with me?Et bilde jeg redigerte i Photofiltre hvor jeg la på litt lysstyrke og slikt. Enkelt og grei redigering egentlig, ikke alt trenger jo å være så himla komplisert heller. Noen ganger er det enkleste ganske fint også, ikke sant? Forresten så er bildet tatt av meg, which means you can not steal it. Easy as that, okay? Big Ben - London, England. Og bare sånn litt av et skilt tror jeg, baksiden av et skilt og litt av toppen på House of Parliament. Hva synes du? 

make someone's day better

Jeg lagde dette i Photofiltre, som er et redigeringsprogram. Jeg kom på en liten idè mens jeg var på en side, hvor jeg så noen som hadde skrevet til en person. Så tenkte jeg, hvorfor ikke gjøre noen sin dag bedre? Eller enda bedre enn den faktisk er. 

The point is that it sounds more "right" on english, because .. well, I don't know. And I don't actually know why I'm writing on english, but whatever. Make someone's day better! You don't need to know the person, just do it if you want to. Do you want to make someone's day better than it already is? 

Hva synes du om bildet? 

Bildet er litt stort, så det kom litt med av sideteksten med på bildet. Eller over. 


hits