desember 2011

Lille julaften

Heisann og hoppsan! I dag er det 23. desember. Altså, det betyr at det er lille julaften i dag. Og selveste julaften er i morgen. Sprøtt å tenke på, hva? Dagene har liksom bare fløyet av sted, plutselig er det starten på desember og vips så er det snart jul. Ah, de fleste har vel fått juleferie? Enten på tirsdag, onsdag eller? Du har nok juleferie. Et kort innlegg om lille julaften i dag. Noen har nok kanskje fått opp juletreet i stua og pyntet det, eller skal gjøre det? ^^ Ønsker dere en riktig god jul! 

- Har du satt opp juletre? 

St. Lucia

Jeg vet at det er lenge siden. Jeg vet bare ikke hva jeg skal blogge om. Velvel, i dag er det st. Lucia, 13.12/11. Dere har vel hatt besøk av et luciatog? Eller hva? Og dere har vel hørt luciasangen? Jaja. Vel, uansett, har ikke så mye å si. Jo, noen har vel fått smakt lussekatter i dag? Var de gode?

Ha en fin luciadag videre. 

- Spist lussekatter i dag? 

Desember

Er tilbake med et nytt innlegg nå. Jeg har ikke blogget på lenge. Men jeg har nesten ingenting å blogge om nå for tiden. Har du noen tips til meg? Uansett, tilbake til overskriften. Det er helg igjen, og vi har kommet til desembermåned. Tiden for jul og Luciadagen, som forresten er om ti dager. Tiden går fort, ikke sant? Øhm, har noen av dere fått julestemning enda? Om det er snø hos dere? Uansett. Skal prøve å blogge mere. Desember. 3.12.2011. 

- Fått julestemning?


hits