desember 2012

Where did I go wrong?

Noen ganger lurer jeg bare på akkurat det. "Where did I go wrong?", "What did I do wrong?" eller noe lignende sånn som det. For jeg lurer noen ganger på det, hva gjorde jeg feil, hvor gjorde jeg feil. Slike ting. Og jeg antar du også noen ganger eller hvert fall har tenkt på det spørsmålet, kanskje opptil flere ganger. Vi mennesker er jo som dette, er vi ikke? Vi stiller oss et spørsmål som kanskje bare vi kan svare på, vi stiller oss flere spørsmål som vi kanskje finner ut av etter hvert. Vi er mennesker som lever på jorden, og alt det andre. Det er kanskje bare en tanke som dukker opp i hodet ditt, og det er kanskje et slikt spørsmål eller et annet som du selv lurer på. For det å være et menneske på jorden, det er vel egentlig ikke så lett - er det? Mennesker gjør feil i livet, men det er også noen som prøver å rette opp i feilen sin. "You can try and fail, but you can't fail without trying." Eller hva? Du kan prøve og feile, men du kan ikke feile uten å prøve, er det ikke slik det er da? 

Denne uken - selv om det bare er tredje dag - så har vel jeg også kanskje tenkt smått på det, eller kanskje hatt det i tankene mine. Jeg kan godt ha tenkt smått på det i forrige uke også eller før der igjen, men hvert fall - jeg antar at jeg også har tenkt på det denne uken selv om det bare er onsdag. Vi tenker over mange ting, vi undrer oss over ting, livet, jorden, verden. Ja, man kan jo lure på mange ting. Men hvem kan egentlig svare på spørsmålene vi stiller til oss selv? I guess it's you.  

Jeg slenger forresten bare med et bilde fra den første The Hunger Games boken på engelsk, bare fra en av de første arkene i selve boken. Ikke at det har noe med dette innlegget å gjøre kanskje, men jeg bare følte for å ha med et bilde. Vet ikke når jeg tok det, men det er kanskje litt lengre siden? Vel vel, dere får hvert fall et bilde. Forresten, ikke lov å ta bildet. 
12.12.2012

Jeg vet det er en stund siden sist, men hvem bryr seg vel om det? Det er forresten 12.12.12 i dag, og tredje dag i uken. Skal bare gi dere noen oppdateringer om hva som egentlig foregår i livet mitt. Jeg har tentamen denne uka, har allerede fått overstått den første - nemlig engelsk. Den gikk faktisk helt greit, om jeg skal si det slik. Har forresten mattetentamen i morgen og norsk på fredag. Anyway. Fikk forresten tilbake en naturfagsprøve i dag. 

Når det kommer til meg og mine følelser - jeg har egentlig ikke så mye å si uansett om det. Jeg kan hvert fall si dere at livet går opp og ned, det er ikke hele tiden en dans på roser eller hva du nå kan kalle det. Alle har dårlige punkter i livet sitt, alle har en eller flere dager eller perioder hvor du bare føler at du ikke har noe motivasjon, at kanskje nesten alle overser deg eller ikke snakker med deg og mye mer. Jeg vet det bare er tredje dagen i uken, men så langt har jeg egentlig bare denne følelsen. Jeg er usikker på om det bare er noe jeg kanskje føler eller at det virkelig er slik, men hva kan vel jeg vite? For meg har jeg en følelse - just this feeling. Kanskje litt mikset følelser eller hva det er. Tenker ikke særlig mye på bloggen i disse dager, men kan prøve å komme meg inn på litt og mulig skrive innlegg eller noe. Det er alt jeg har å si, for jeg vet ikke hva mer jeg skal skrive. Antar vi snakkes en eller annen gang.

"Life - it's not always a dance of roses. Life has good times and bad times. I just guess we can't change so much of life, can we? That life has good and bad times. But this is life." 


hits