Musikk

Sanger

Hei dere. Musikk er ofte noe man elsker/liker/you name it og det er også ofte noen som ikke klarer å konsentrere seg uten musikk. Jeg selv er glad i å høre på sanger fra forskjellige band/artister, men det er absolutt noen sanger, band/artister som jeg rett og slett elsker fordi de er så fine, rolige eller rett og slett bare er nydelige. Det er noen band/artister som jeg liker kanskje en eller flere sanger fra. Nå kan du få høre sangene som jeg liker/synes er nydelige, rolige, fine/you name it. 

Det er noen videoer som ikke kommer opp om det er samlevideoer, så de bare linker jeg til. Frem til nå er det vel egentlig bare èn. Det er denne her forresten, og det er av bandet Tokio Hotel.  http://www.youtube.com/watch?v=zlLkscjDWsA&feature=artistob&playnext=1&list=TLPIe3GHzPdJ8 

 

Avenged Sevenfold - So Far Away. Det er også andre sanger jeg liker, så jeg bare kommer til å skrive opp tittelen. Det er Nightmare, A Little Piece Of Heaven, Seize The Day. 

 

Dette er Three Days Grace - I Hate Everything About You. En annen sang som jeg liker av dem, er sangen Pain. 

 

Rise Against - Make It Stop(September's Children), en sang som handler om mobbing. 

 

Black Veil Brides - Fallen Angels. En annen sang av dem er Knives and Pens. 

 

Paramore - Monster. Flere sanger av dem er The Only Exception, Decode, Brick By Boring Brick, Emergency, Ignorance, Misery Business. 

Jeg kommer ikke til å vise flere videoer nå, for det blir kanskje litt i det meste laget. Men jeg kan nevne sanger som du kan søke opp på youtube. Her kommer de. 

Artister:

Michael Kiwanuka - Home Again.

Taylor Swift - Picture To Burn, Safe And Sound, You Belong With Me.

Avril Lavigne - Wish You Were Here.

Justin Bieber - Pray, Never Say Never.

Demi Lovato - Skyscraper.

Selena Gomez - Who Says.

Lady Gaga - Judas, Born This Way.

Adele - Someone Like You, Rolling In The Deep, Chasing Pavements, Set Fire To The Rain.

Michel Telò - Ai Se Eu Te Pego.

Lil Wayne - Mirror ft. Bruno Mars.

Bruno Mars - Grenade, It Will Rain.

Eminem - Not Afraid, Love The Way You Lie ft. Rihanna, When I'm Gone.

Band:

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die. 

Simple Plan - Perfect, Your Love Is A Lie, Welcome To My Life, Astronaut.

Slipknot - Snuff, Psychosocial.

My Chemical Romance - Helena, Welcome To The Black Parade.

Michael Kiwanuka

I går kom jeg over en video på MTV, en musikkvideo. Siden det var første gang jeg hørte på den, bestemte jeg meg for å søke den opp på youtube. Jeg elsker sangen allerede, fordi den er så rolig og fin. Og kanskje at den har ordene jeg leter etter. Den er utrolig nydelig, jeg har hørt den flere ganger og jeg hører på den nå. Sangen heter Home Again. Jeg selv synes den er utrolig vakker, kanskje den gir deg noe å tenke på. Kanskje du trenger disse ordene som blir nevnt i sangen. Hvem vet? Jeg har ikke noe annet enn å si at den er nydelig og inspirerende. 

 

Three Days Grace

Tenker jeg kommer med en musikkanbefaling til, noe jeg sikkert kommer til å gjøre. For øyeblikket hører jeg på denne sangen her. Den er veldig bra. Lyrics'en kan du finne her. Kos dere med sangen. Gjerne si ifra om du liker den, det er bare koselig det. Nå har det jo seg sånn at alle har forskjellig musikksmak da, så jeg skal ikke tvinge dere til å høre på den. Men jeg mener at den er verdt å høre på. 

 

Liker du sangen? 

The Pretty Reckless

Da jeg bestemte meg for å høre på musikk, søkte jeg på denne sangen her på youtube. Den er ganske bra ifølge meg, fordi jeg på en måte liker sånn musikk. Ikke alle har lik musikksmak, men denne sangen er faktisk utrolig bra. Jeg liker denne sangen. 'Make me wanna die.' Sangen er bra ifølge meg, og jeg liker den. Men det er du som bestemmer om denne sangen er bra, og om du liker den. Som sagt, man har forskjellig musikksmak. Enjoy the song!

Likte du sangen? 

Simple Plan

Dette er en sang som er nydelig, seriøst. Jeg hørte den for et par dager siden, men jeg liker den allerede. Hør på den, du kommer til å like den. Om du liker sånn musikk da, og om du liker Simple Plan. 'And we can't go back, I'm sorry I can't be perfect.' 

Jar of Hearts

Hallo! Akkurat nå hører jeg på Jar of Hearts av Christina Perri. Har du hørt den? Hvis ikke, så hør den! Hm, skal nok tenke ut noe med musikk, ja. Men det får vi se på :) Her har dere videoen! 

 


hits